Cîțu îi dă ultimatum lui Voiculescu: Să prezinte raportul cu măsurile pentru valul 3 al pandemiei

Premierul Florin Cîțu a cerut Ministerului Sănătății să prezinte un raport al activității pe care a desfășurat-o de la începutul mandatului

Cîțu îi dă ultimatum lui Voiculescu: Să prezinte raportul cu măsurile pentru valul 3 al pandemiei


Premierul Florin Cîțu a anunțat, miercuri, la finalul ședinței de Guvern, că a cerut Ministerului Sănătății să prezinte un raport al activității pe care a desfășurat-o de la începutul mandatului și până acum cu privire la pregătirea pentru cel de-al treilea val al pandemiei de coronavirus.

”Am cerut Ministerului Sănătății ca până săptămâna viitoare să prezinte un raport al activității desfășurate începând cu luna decembrie, în vederea pregătirii valului trei al pandemiei și, bineînțeles, să ne prezinte și care sunt planurile pentru perioada următoare”, a anunțat Cîțu.
Totodată, prim-ministrul a spus că își dorește ca și Ministerul Sănătății să aibă săptămânal o conferință de presă, așa cum se întâmplă cu Comitetul privind Coordonarea activităților de vaccinare.
”Am spus că ar fi important ca Ministerul Sănătății să vină, exact cum face CNCAV, să aibă o conferință de presă săptămânală. Să știți exact când este conferința de presă și acolo să puteți să întrebați și să fie prezentată evoluția planului prin care încercăm să oprim această pandemie. Sper ca de săptămâna viitoare să nu fie doar o conferință de presă a CNCAV, să fie și una a Ministerului Sănătății, săptămânal”, a mai spus Florin Cîțu.