Jocurile de noroc cele mai populare - Clasate de la cel mai ușor la cel mai greu

Am identificat jocuri extrem de populare și într-o tabără și în cealaltă, dar de departe cel mai popular joc, pe care am observat că toți jucătorii îl cunosc este cel de slot.

Jocurile de noroc cele mai populare - Clasate de la cel mai ușor la cel mai greu


Am vorbit de foarte multe ori despre care sunt cele mai populare jocuri de noroc atât pentru pasionații de jocuri cu cărți sau pentru cei care jocurile electronice înseamnă foarte mult. Am identificat jocuri extrem de populare și într-o tabără și în cealaltă, dar de departe cel mai popular joc, pe care am observat că toți jucătorii îl cunosc este cel de slot. În articolul de astăzi ne concentrăm asupra unui principiu extrem de simplu și anume, jocurile cele mai populare, dar de data aceasta clasate de la cel mai simplu, la cel mai greu.

Pentru că jucătorii ne oferă foarte multe oportunități de a schimba de foarte multe aceste topuri, popularitatea și trendurile s-ar putea schimba, dar iată ce am aflat:

Ruleta

Pentru că este primul joc despre care vorbim, vom lua în calcul și elementele caracteristice jocului de ruletă. Până atunci, trebuie să știi că Ruleta este unul dintre acele jocuri care te platesc in bani reali de fiecare dată când te joci în cazinourile online sau fizice. Avantajul pentru jocurile de ruletă online este că poți găsi și câteva versiuni ale jocului care sunt oferite audienței de jucători în regim gratuit. Ruleta chiar are un potențial extrem de mare pentru a fi unul dintre cele mai ușoare jocuri de noroc din cazinourile online și offline. Dar să nu uităm că de data aceasta avem în vedere popularitatea jocurilor.

Ruleta este un joc extrem de popular, iar principalul factor care a dus la popularizarea acestui joc este în primul rând industria cinematografică. De fiecare dată când vedem un film de la Hollywood, un film de anvergură, filmat cu cei mai populari actori și care a ajuns să aibă o notorietate extrem de mare, vedem cum jucătorii aleg să se joace la ruletă pentru că pur și simplu este un joc de un impact mult mai mare, cu mai multe elemente vizuale și unde chiar și masa de joc arată mult mai bine. Ruleta oferă un sentiment de exclusivism și unicitate, de aceea este și un joc de noroc foarte apreciat.

image_750x_631aed124c65c.jpg

Sloturile

Pe locul doi, imediat după ruletă, avem sloturile, o adevărată colecție de jocuri destinate celor care apreciază mai mult decât orice să își petreacă cât de mult timp cu putință. Dacă îți gestionezi corect bugetul de pariere, vei vedea cum sloturile câștigă enorm de mult teren în fața tuturor celorlalte jocuri. Sloturile sunt jocuri care mereu sunt accesibile. Sloturile sunt jocuri pe care jucătorii le folosesc pentru a se încălzi la cazino sau pentru a paria și ultimii bani pe care aceștia îi mai au. Acestea fiind spuse, este mai mult decât necesar să clasăm sloturile pe locul 2.

Popularitatea acestor jocuri de slot ar putea fi foarte ușor clasată pe locul 1, dar avem senzația că datorită unui număr foarte mare de variații și versiuni ale jocurilor de slot, unii jucători găsesc procesul de identificare al sloturilor corecte ca fiind destul de dificil. Această dificultate apare în momentul în care jucătorii sunt puși față în față cu colecții de mii de sloturi.

Craps

Jocul de Craps este popular în prezent deoarece a continuat să fie popular de-a lungul a zeci sau chiar sute de ani. Fiind un joc cu principii de bază simple, zarurile sunt și astăzi un joc din cazino care nu a făcut niciun rău nimănui. Jucătorii merg la zaruri pentru atmosferă, senzație, acțiune și pentru că este unul dintre jocurile de noroc din cazino care te provoacă să fii sociabil și activ.

Chiar în timp ce scriem aceste cuvinte, câțiva jucători de la o masă de zaruri au parte de cea mai funny distracție din viața lor. Dar cu toate acestea, jocul de craps nu este chiar atât de simplu de înțeles, având destul de multe reguli și fiind un joc destul de complex. Totuși, prețul de a învăța câteva reguli este foarte rapid plătit de către jucătorii care doresc să aibă parte de momente distractive.

Blackjack

Deja ajungem în acea categorie de jocuri pentru care vom avea nevoie să învățăm și câteva strategii pentru a putea satisface eforturile necesare câștigurilor constante. Jocul de Blackjack este un joc pentru care orice jucător trebuie să se documenteze destul de mult înainte de a luat o decizie de joc serioasă. Dacă vrei să ai parte de o sesiune serioasă de Blackjack, ar fi cazul să ții cont în permanență de faptul că cei mai mulți dintre noi nu ne pricepem foarte bine la Blackjack și că fiecare sesiune la acest joc trebuie acompaniată de strategie.

Practic, acesta este și motivul pentru care jocul de Blackjack este unul destul de complicat. Trebuie să respecți anumite reguli ale jocului, dar trebuie să înveți și câteva strategii.

image_750x_631aed14e7967.jpg

Poker

Ultimul și cel mai popular joc de noroc din cazinouri, dar cu siguranță și cel mai greu joc este Pokerul. Spre deosebire de jocurile de slot unde nu trebuie să faci altceva decât să apeși un buton, Pokerul nu îți va acorda nicio șansă dacă nu vei lua câte o decizie importantă în fiecare minut. Mizele, cantitatea acestora, cărțile, deciziile, ceilalți jucători. Fiecare dintre aceste elemente contează enorm de mult pentru succesul din Poker. Prin urmare, cei care nu reușesc să își dezvolte o abilitate excelentă de coordonare a atenției și de control a emoțiilor, vor avea de pierdut din poker.

Concluzie

Acestea sunt cele mai populare jocuri de noroc din lume, iar pentru a putea deveni un profesionist, începe cu cele mai ușoare și construiește încet-încet abilitatea de a te juca și jocuri mai dificile.