Craps vs Baccarat - Care joc este mai bun?

Dăm startul unei sesiuni de learning despre Craps sau Baccarat și încercăm să facem o diferență directă între cele două precizând că majoritatea jucătorilor din România nu sunt foarte atrași de aceste două jocuri.

Craps vs Baccarat - Care joc este mai bun?
Craps vs Baccarat - Care joc este mai bun?


Astăzi vorbim despre două dintre cele mai populare jocuri de masă din cazinourile fizice, dar și online. Dăm startul unei sesiuni de learning despre Craps sau Baccarat și încercăm să facem o diferență directă între cele două precizând că majoritatea jucătorilor din România nu sunt foarte atrași de aceste două jocuri. Ele fac o performanță excelentă în rândul jucătorilor care știu să le joace și încearcă să profite de capacitatea lor de a oferi câștiguri. Vom luat 3 categorii de informații importante și vom vorbi despre fiecare joc în parte și poate până la finalul articolului îți vei găsi un favorit.

Regulile din Craps vs Regulile din Baccarat

Regulile din Craps - Jocul de Craps este unul destul de simplu de înțeles dacă îți dorești doar să te distrezi. El devine ceva mai complicat atunci când încerci să câștigi constant mai multe runde. De exemplu, Sizzling hot demo este un joc de slot de la care nu ai pretenții foarte mari, dar în Craps, este posibil să reușești să aplici câteva strategii pentru a mai crește șansele de câștig. Jocul de Craps se bazează pe runde unde două zaruri decid cine și cât a câștigat. Înainte ca shooter-ul, adică persoana care aruncă zarurile să lanseze cele două zaruri, jucătorii trebuie să plaseze pariuri pe numere. După ce ele au fost lansate, poți verifica dacă ai câștigat sau nu. Evident, regulile se extind în funcție de complexitatea mesei de joc și există mai multe tipuri de pariuri pe care le poți folosi. De exemplu, poți paria că numerele din zaruri nu vor depăși 11. Poți face pariuri egale, inegale, mari, mici sau pe categorii și seri de numere. 

Regulile din Baccarat - Jocul de Baccarat este cunoscut pentru faptul că este un joc foarte simplu, asemănător cu Blackjack, ușor de înțeles și poate fi jucat chiar și de către un începător. Pentru că majoritatea lucrurilor sunt făcute de dealer, nu trebuie să depui prea mult efort în încercarea de a înțelege acest joc. De exemplu, Baccarat este atât de avantajos pentru jucători încât pariurile pe banker îți oferă un câștig de doar 95%. Asta pentru că șansele jucătorului sunt foarte mari, iar cazinoul trebuie să recupereze mai mult din pierderi. Runda începe în momentul în care dealerul oferă două cărți atât lui cât și jucătorului. Cel care ajunge cel mai repede aproape de un total de 9 puncte, va fi și cel care câștigă. Dacă jucătorul primește 5 puncte sau mai puțin, acesta primește dreptul de a mai cere o carte.

Strategiile din fiecare joc

După cum te-ai fi așteptat, pentru două jocuri de cazino atât de populare există și mai multe strategii care pot fi puse în aplicare. Acestea te vor ajuta să câștigi mai mulți bani sau să îți crești șansele din fiecare rundă. Îți vom oferi câteva sfaturi și strategii despre fiecare dintre ele în speranța că te vor ajuta să ai sesiuni de joc mult mai eficiente.

 Strategii și sfaturi din Craps - Jocul de Craps este destul de simplu pentru că nu implică foarte multe acțiuni. Dacă știi cum să plasezi pariurile, ai făcut 90% din treabă. Dar pentru a fi eficient într-o sesiune de Craps, trebuie să știi să gestionezi un buget de pariere și ce trebuie făcut atunci când sesiunile de pariere se prelungesc pe perioade mai lungi. Trebuie să știi care sunt pariurile minime, pariurile maxime și toate regulile de buget pe care le aplici. Trebuie să știi de la început câți bani îți permiți să pierzi și care este targetul pentru victorii. La fel cum ai setat o limită pentru buget, este cu atât mai indicat să îți acorzi timp pentru a identifica și o serie de limite pentru timp. Nu poți să stai foarte multe ore la masa de Craps, dar nici foarte puțin pentru a nu duce strategiile la sfârșit.

 Strategii și sfaturi din Baccarat - Cel mai bun sfat și pe care toți jucătorii îl aplică atunci când joacă Baccarat este unul foarte general și extrem de eficient. Această strategie este una de pariere și asta implică mereu parierea pe mâna bankerului. Cumva, jucătorii au șanse mai mari de câștig atunci când pariază pe mâna bankerului. Dacă ar fi să aplici corect această strategie, ar trebui să pariezi mereu pe mâna acestuia. Pe termen lung, vei vedea că ai mai multe câștiguri dacă aplici această regulă.

Plățile din fiecare joc

Plățile din Craps - Așa cum te-ai fi așteptat, plățile din Craps sunt mici spre medii, dar niciodată foarte mari. Jocul de Craps nu este unul pe care să îl poți alege atunci când ai nevoie de câștiguri foarte mari din cazino. Mesele de craps sunt pline de jovialitate, zgomot și distracție. Deci tot ce putem spune despre plățile acestui joc este că ele sunt făcute astfel încât să fie acordate frecvent, în cantități destul de mici și numai celor care joacă pe termen lung. 

Plățile din Baccarat - Asemănător jocului de Blackjack, baccarat-ul are runde foarte rapide, iar într-o sesiune de o oră, poți ajunge chiar și la 100 de runde jucate. Dacă miza ta este constantă și dacă prinzi un dealer concentrat, vei vedea că majoritatea mâinilor și rundelor din Baccarat sunt special concepute pentru a fi rapide. Deci ar trebui ca jucătorii să se folosească de aceste atuuri ale acestui joc pentru a genera cât mai mult profit. Dacă din aceste 100 de mâini, reușești să ai 60-70% câștigătoare, vei face bani frumoși.

Concluzie

Jocurile de Craps și Baccarat au un farmec al lor care nu este găsit și la alte jocuri din cazinourile online sau fizice. Pentru a putea profita la maxim de ceea ce îți poate oferi fiecare joc, este nevoie să fii mai mult decât implicat. Mult noroc!