Ce sunt sloturile progresive și cum funcționează?

Deși până nu cu mult timp în urmă era practic inimaginabil pentru cazinourile terestre să concureze cu rivalii online, iată că acum jucătorii au șanse similare de a accede la jackpoturi progresive atât în cazinourile online, cât și în cele offline. 

Ce sunt sloturile progresive și cum funcționează?


Unul dintre cele mai populare jocuri de noroc online sunt sloturile cu jackpot progresive. Dar câți jucători știu cu adevărat ce este un jackpot progresiv? În acest articol răspundem la cele mai frecvente întrebări ale jucătorilor, întrebări precum ce sunt sloturile progresive, cum să câștigi marele jackpot și cât de des apare un astfel de premiu. Dacă vrei să-ți încerci norocul, descarcă Superbet apk și caută cele mai bune jocuri de noroc online.

Ce este un slot progresiv? 

Un slot progresiv este un slot ca oricare altul din perspectiva mecanismului de joc. Ceea ce îl face diferit este dimensiunea jackpotului pus la bătaie. O mică parte din pariul de pus de fiecare jucător merge într-un cont comun. Cu cât mai mulți utilizatori simultani, cu atât jackpotul va fi mai mare. 

După ce un jackpot progresiv este câștigat, slotul primește un jackpot inițial care este ales aleatoriu (deci nu este zero). De la acest punct, jackpotul crește „progresiv”, cu fiecare jucător care învârte rolele. 

De cele mai multe ori, câștigarea jackpot-ului progresiv are loc înainte sau când acesta este egal cu suma maximă. Asta deoarece fiecare jackpot progresiv are un prag maxim de care nu poate să treacă.

Cum funcționează sloturile progresive? 

Spre deosebire de sloturile obișnuite care au o sumă fixă, sloturile progresive se remarcă prin jackpot-ul care crește odată cu miza fiecărui jucător. Fiecare monedă, într-un fel, alimentează jackpotul și, prin urmare - suma finală crește până la un anumit punct. În anumite privințe, sloturile progresive sunt similare jocurilor de loterie: premiile sunt uriașe, chiar dacă șansele de a câștiga sunt mici. 

Este esențial să menționăm că sloturile progresive funcționează și în funcție de tipul lor. 

Cât de des se câștigă jackpoturi progresive? 

Când vine vorba despre cum să câștigi la sloturi progresive sau, mai bine - cum să învingi sloturile progresive, răspunsul este simplu - nu există un sistem sau o strategie care să te ajute să câștigi un jackpot progresiv. Șansele de a pune mâna pe marele jackpot sunt mici, indiferent cât de mare este suma. De fapt, șansele sunt poate la fel de mici ca și în cazul unui potențial câștig la loterie; singura diferență este că ai mai multe șanse de a câștiga pe oră cu un slot machine decât dacă joci la loterie. 

Cu toate acestea, premiile sunt totuși câștigate de anumiți jucători. Iar șansele tale sunt la fel de mari ca ale oricărui alt jucător. Așadar, nu este cazul să îți pierzi speranțele! 

Jackpotul progresiv: sfaturi și strategii 

Indiferent dacă joci de ceva vreme sau abia ai intrat în lumea gamblingului, sigur te-ai întrebat cum funcționează sloturile în speranța de a desluși mecanismul din spatele lor și de a câștiga premiul cel mare. 

Până acum, știți că nu există un răspuns simplu și nici o tehnică specială care să garanteze un câștig. În final, totul se reduce la mult noroc și la un joc inteligent. Dar asta știai deja. 

În afară de aceste aspecte, poți lua în considerare o serie de sfaturi simple dar eficiente. 

  • Crează-ți un buget pentru jocurile cu jackpot progresiv 

Jocurile de noroc nu sunt niciodată plictisitoare. Însă lucrurile pot scăpa de sub control destul de repede, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să-ți configurezi un buget de joc pe care, în mod evident, să îl respecți cu rigurozitate. Fie că este vorba de un plan săptămânal sau lunar, atâta timp cât ești rațional în acest sens, totul va fi sub control. 

  • Joacă astfel încât să ai șanse reale de câștig 

Asigură-te că rotirile tale se califică pentru marele premiu. Verificarea setării jocului este vitală, deoarece cerințele variază de la un joc la altul. În esență, dacă nu ești atent cu acest lucru, ceea ce se poate întâmpla este să lovești o combinație câștigătoare, dar să ai parte doar o parte din jackpot! Deci, fii atent, verifică regulile și tabelul de plăți al jocului, apoi decide care este cel mai bun lucru de făcut. De asemenea, este important să găsești sloturile preferate, mai exact, tipul de jocuri care se potrivesc bugetului și preferințelor tale.  

  • Când jackpotul este uriaș, atunci este momentul să joci 

Cu cât suma afișată pe contorului jackpotului crește, cu atât mai mulți oameni visează că se vor îmbogăți. Ei bine, pregătește-te să fii unul dintre acești oameni, deoarece șansele de a câștiga sunt semnificativ mai mari atunci când jackpotul progresiv se apropie de suma maximă admisă.

Concluzie 

Odată cu apariția cazinourilor online, conceptul jocurilor de noroc pare să se fi schimbat semnificativ. Deși până nu cu mult timp în urmă era practic inimaginabil pentru cazinourile terestre să concureze cu rivalii online, iată că acum jucătorii au șanse similare de a accede la jackpoturi progresive atât în cazinourile online, cât și în cele offline. 

Învârtirea rolelor pe diferite tipuri de sloturi este întotdeauna extrem de distractivă, dar aproape nimic nu se compară cu jocurile de noroc care oferă șanse de câștigare a unui jackpot, nu-i așa? La următoarea ta încercare de a înscrie la un slot progresiv, folosește toate aceste informații. Mult succes!