Sylvester Stallone revine în rolul lui Rambo

Scenariul filmului "Rambo V" va fi scris de Sylvester Stallone care va relua rolul lui John Rambo

Sylvester Stallone revine în rolul lui Rambo


Actorul american Sylvester Stallone va relua rolul lui Rambo în partea a cincea a francizei omonime, a confirmat compania de producţie Splendid Films din Germania.

Scenariul filmului "Rambo V" va fi scris de Sylvester Stallone, care va relua rolul lui John Rambo, ce va trebui să lupte împotriva unui cartel al drogurilor, informează contactmusic.com.
"În «Rambo V», Sylvester Stallone se întoarce la rolul său legendar. De data aceasta, va lupta împotriva unui cartel din Mexic. Stallone (...) a descris acest nou «Rambo» drept propria versiune a filmului «Nu există ţară pentru bătrâni» (regizat de Joel şi Ethan Coen, recompensat în 2008 cu patru premii Oscar, pentru cel mai bun film, cea mai bună regie, cel mai bun scenariu şi cel mai bun actor în rol secundar, Javier Bardem, n.r.) ", se arată într-un comunicat al producătorilor lungmetrajului.
Primul film din serie, "First Blood - Rambo I", de Ted Kotcheff, a fost lansat în 1998, iar cea mai recentă producţie a fost "Rambo", din 2008, regizat de Sylvester Stallone.
Franciza a avut încasări totale de 294,1 milioane de dolari.
Starul hollywoodian, în vârstă de 67 de ani, a devenit celebru la sfârşitul anilor '70 cu rolul pugilistului Rocky Balboa în filmele din franciza "Rocky" şi şi-a construit apoi o carieră de succes jucând roluri principale în filme de acţiune, precum John Rambo, un veteran al războiului din Vietnam, în franciza "Rambo", şi rolul unui mercenar în franciza "Eroi de sacrificiu/The Expendables".
Recent, Stallone a jucat alături de Robert de Niro în "Grudge Match: Faceţi pariurile", de Peter Segal, unde veteranii actori americani interpretează doi pugilişti bătrâni a căror rivalitate a devenit celebră dincolo de graniţele sportului.