Mihai Budeanu, componentul trupei 3 Sud Est, a fost fost externat din spital

Mihai Budeanu, componentul trupei 3 Sud Est, a fost fost externat din spital, după trei săptămâni grele de luptă cu virusul SARS-Cov2

Mihai Budeanu, componentul trupei 3 Sud Est, a fost fost externat din spital


Mihai Budeanu, componentul trupei 3 Sud Est, a fost fost externat din spital, după trei săptămâni grele de luptă cu virusul SARS-Cov2. Anunțul a fost făcut chiar de artist, după 3 săptămâni de spitalizare.

"Salutare oameni  buni! De azi sunt acasă,iar starea mea de sănătate este tot mai bună de la o zi la alta. După aproape 3 săptămâni şi ceva foarte grele, cu mult stres şi emoţii la terapie intensivă,pot să zic că am învins.
A venit timpul să mulţumesc şi eu personal medicilor care mi-au salvat viaţa. 
Am avut alături nu doar doctori ci şi îngeri păzitori:
Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infecţionist în Las Vegas, care mi-a furnizat protocolul de tratament folosit  în spitalul din Vegas.
Mulţumesc foarte mult prietenului nostru, medic primar AŢI Ciprian Bărbulescu care a fost foarte implicat şi  atent în tratarea mea şi personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia.
Mulţumesc de asemenea medicilor şi cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, în special Dr. Ionuţ Vasilescu pentru aportul foarte important în salvarea vieţii mele.
 Mai vreau să mulţumesc, bineînţeles vouă fanilor şi prietenilor 3Sud Est care m-ați asaltat cu mesajele voastre de suflet şi v-aţi rugat pentru binele meu.
La final,dar nu în ultimul rând ,vreau să mulţumesc familiei mele, care a fost cea  mai încercată.
Acest mesaj aş fi vrut să fie unul în care să anunț o lansare de piesa sau poate ceva mai optimist,cum v-am obişnuit de fiecare dată,dar viața e aşa de încurcată uneori şi nu ştim ce ne aşteaptă.
Aveţi grijă de voi şi puneţi sănătatea pe primul loc!!!", a anunțat artistul pe pagina sa de Facebook