Sfaturi de la jucători de cazino profesionişti

Oricine a cochetat cu industria jocurilor de noroc îşi doreşte fără discuţie să ajungă un jucător profesionist de renume mondial.

Sfaturi de la jucători de cazino profesionişti


Oricine a cochetat cu industria jocurilor de noroc îşi doreşte fără discuţie să ajungă un jucător profesionist de renume mondial. De la dorinţă la realizarea acesteia este însă distanţă lungă, pe care puţini jucători reuşesc să o parcurgă.

Deşi meseria de jucător profesionist pare a fi una idilică, în realitate în spatele acestei imagini se afla multă muncă şi mai ales multe sacrificii. Trebuie să călătoreşti des, să pierzi la propriu zile la masa de joc, cu alte cuvinte să nu ai o viaţă personală.
Şi totuşi, satisfacţiile sunt atât de mari încât o asemenea viaţa merită să fie trăită în acest fel. Şi pentru că jucătorii profesionişti au un cuvânt de spus în industria jocurilor de noroc, rândurile următoare îţi vor aduce la cunoştinţă câteva sfaturi din partea acestora, aşa că citeşte-le cu atenţie.

Norocul este supraestimat
Bonusurile sunt foarte importante într-un cazino pentru că, aduc jucătorului un plus de noroc. Din ele, cu siguranţă că tot ce înseamnă rotiri gratuite fără depunere interesează pe orice jucător. Este o opţiune în alegerea cazinoului favorit dar şi o şansă suplimentară de a se acomoda cu alte jocuri din ofertă, astfel încât să îşi crească constant experienţa de joc.
Este sigur că şi jucătorii profesionişti apreciază aceste bonusuri, pentru că orice vine gratuit şi dă posibilitatea unui câştig important este unanim acceptat de către toţi jucătorii. Şi da, trebuie noroc pentru ca un slot să îţi cedeze câştiguri pe parcursul acestor rotiri gratuite, însă nimic nu este imposibil.
Un jucător profesionist nu se lasă în joc influenţat numai de hazard, ba chiar de cele mai multe îl provoacă prin stilul său de joc. Secretul este că acesta cunoaşte tainele jocului şi aplică tot ce a învăţat în atâţia ani de experienţă în avantajul propriu. 
Fără aceste cunoştinţe nu ar rezista în rândul jucătorilor profesionişti, iar dacă s-ar baza numai pe noroc, ar pierde cele mai multe competiţii. Norocul este binevenit în joc, dar cel mai adesea este supraestimat, un jucător începător punând numai pe seama lui reuşita financiară.
Odată ce experienţă cumulată în timp îşi va spune cuvântul, un jucător atent la detalii va observa că alegerea corectă a jocului şi respectarea unor reguli de bază sunt factorii principali care aduc reuşita. Până atunci, se impune un joc responsabil şi participarea la cât mai multe competiţii, care să aducă performanţa dorită de jucător.

Gestionarea banilor este crucială
Nu poţi participa la un joc de noroc decât dacă ai un buget de joc dedicat acestuia. Şi odată ajuns în acest punct, va trebui să faci diferența între ce înseamnă un jucător profesionist şi unul care vrea doar să se distreze.
În cazul distracției, construirea unui buget de joc este nerelevantă, pentru că jocul se va accesa sporadic şi cu siguranţă că nu va impune mize mari. Dar pentru un jucător profesionist stabilirea unui buget de joc este crucială, pentru că de acesta atârnă în final existența sa de zi cu zi. 
Este modul în care îşi câştigă traiul, aşa că banul dedicat jocului este atent urmărit şi gestionat. În general, specialiştii converg unanim către idea că pariurile cele mai recomandate sunt cuprinse între plaja de 2%-5% din buget.
Orice depăşeşte această limită este considerată o acţiune periculoasă şi jucătorul care o utilizează este predispus falimentului. Rămâi pe această direcţie, bugetul tău este în siguranţă, depăşeşti linia de protecţie, rişti să rămâi fără nici un ban!

Setarea unor obiective este importantă
Intrarea în lumea jucătorilor profesionişti nu se face la întâmplare ci numai după o îndelungă gândire. Va trebui să cântăreşti avantajele pe care o asemenea lume o aduce dar şi părţile mai puţin bune pe care le implică.
Odată ce hotărârea este luată, este necesar să îţi stabileşti câteva obiective primordiale pe care va trebui să le duci la finalizare. În fond, ce îţi doreşti de la statutul de jucător profesionist? Recunoaştere mondială şi implicit o carieră în acest domeniu sau doar câştiguri mari în bani?
Construirea unei cariere se face în ani şi ani de activitate intensă, deci obiectivele tale în această direcţie vor trebui să fie programate la milimetru. Vei avea un calendar de participare la competiţii pe care va trebui să îl împarți pe săptămâni/luni/ani.
Este posibil ca să pierzi multe dintre aceste competiţii, însă o carieră se construieşte şi pe nereuşite dar în egală măsură şi pe succesele înregistrate. Trebuie să fi mereu prezent şi să bifezi cele mai importante competiţii din carieră.
Numai în acest mod poţi aspira la statutul de jucător profesionist şi în viitor să ai certitudinea că numele tău este recunoscut oriunde te-ai duce. Până acolo este însă drum de parcurs iar obiectivele propuse nu fac altceva decât să ţi-l facă cât mai uşor cu putinţă.

Trebuie să fii realist
Calitatea cea mai importantă pe care un jucător profesionist o are este aceea că rămâne puternic ancorat în realitate. Nu vei întâlni un jucător de asemenea anvergură care să intre în cazino în fiecare zi şi să plece de acolo cu multe milioane în cont.
Este imposibil să faci acest lucru, indiferent de norocul pe care îl ai, ori un jucător profesionist nu se bazează în nici un caz pe acesta din urmă. Trebuie să gândeşti cât mai realist cu putinţă şi să faci diferenţa dintre vis şi realitate, altfel eşti perdant încă de la început.
Un jucător cu experienţă ştie că din joc face parte în egală măsură atât câştigul cât şi pierderea de bani. Este realitatea pe care o trăieşte la fiecare competiţie un asemenea jucător şi pe care şi-o asumă de fiecare dată.
Nu poţi câştiga fiecare mână la fel cum nu poţi câştiga toate competiţiile la care alegi să participi. Ceea ce este important în această fază este să ai o balanţă pozitivă generală, care să îţi permită să mergi cât mai departe.
Restul este doar experienţă acumulată, experienţă pe care o vei folosi de altfel că să îţi îmbunătăţeşti constant stilul de joc. Fără discuţie că aceasta îmbunatăţire se va reflecta ulterior în rezultatele tale financiare şi te va ajuta să îţi îndeplineşti toate obiectivele propuse, aşa că adună cât mai multă!.

Concluzie
Un jucător profesionist nu ajunge la acest statut peste noapte şi bazându-se numai pe noroc. Este o muncă asiduă pe care acesta o depune şi de cele mai multe ori sacrificiile făcute nu sunt recompensate în totalitate de câştigurile obţinute.
Secretul este să ai o balanţă în toate, deci este bine să nu te bazezi pe noroc şi să îţi gestionezi cât mai bine bugetul alocat jocului. Şi dacă la toate acestea adaugi şi componenta de realism, atunci eşti cu adevărat un jucător profesionist de succes!