Cum să fii în concediu în fiecare zi, cu fotoliile de masaj Masatto

Masajele pot fi acel mic efort de zi cu zi. Să te relaxezi într-un fotoliu de masaj după o zi obositoare, să te răsfeți cu o îmbrățișare caldă după ore în șir în care ți-ai obosit picioarele sună mai mult decât a răsfăț, ci a necesitate.

Cum să fii în concediu în fiecare zi, cu fotoliile de masaj Masatto


Vara o asociem cu perioada concediilor și a timpului liber. Vremea este perfectă pentru a petrece timp de calitate în compania celor dragi în orice locație, fie la mare, fie la munte. Ba mai mult decât atât, asociem concediul cu acea perioadă în care chipurile ne vom relaxa mai mult, ne vom odihni mai mult. Se spune că dacă nu ești presat de timp, de programul clasic din rutina zilnică, când știi că nu ai nimic de făcut într-o zi, automat și mintea îți este mai relaxată. Trebuie însă să așteptăm numai ca această perioadă să ne ofere relaxare?

Pentru că mare parte din noi își permit doar un concediu pe an, pentru că uneori aceste zile sunt chiar prea puține pentru a ne relaxa complet, a apărut nevoia constantă de relaxare oricând, în orice context. Cu siguranță ai tot auzit despre metode eficiente antistres. Poate că funcționează sau nu. Însă în mod cert masajele pot fi adevărate terapii. Iar acestea pot fi răsfățul din confortul casei. Masatto a adus inovația aceasta pentru publicul român. 

Fotoliile de masaj ușor de controlat și complex dotate 
Masatto înseamnă un brand puternic, un concept special, înseamnă wellness acasă, pentru oricine. De asemenea, vorbim despre 4 showroom-uri în țară și unul în Dublin, zeci de modele de fotolii de masaj, care mai de care mai complexe. Masatto se adresează celor cu dureri cronice - de spate, gât, picioare etc. -, celor care se simt epuizați fizic și psihic.

Mai mult decât un fotoliu de masaj, Masatto pune la dispoziție o hartă a stării de bine. Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să își caute propriul drum. Fiecare fotoliu de masaj se potrivește unui tipar anume, însă per total toate acestea au un scop comun: acela de a masa cât mai viguros, personalizat, intens, profund și precis. Acasă, acolo unde fiecare dintre noi își găsește sursa de energie și își reîncarcă bateriile pentru fiecare nouă zi, în sânul familiei, utilizatorul poate avea parte și de terapia masajelor.
 
Este mai ușor ca oricând astfel! Un fotoliu de masaj Masatto este imediat disponibil, ba chiar are programe speciale, adaptate pentru fiecare moment al zilei. 

În concediu în fiecare zi sau iluzia stării de bine 

Trăim pentru a amâna mereu câte ceva. Ne spunem că mâine va fi mai bine, că mâine ne vom ocupa de propria persoană. Ca și când niciodată nu este timpul potrivit să ne punem pe primul loc. Căci sunt atât de multe lucruri ce depind de efortul și implicarea noastră să le facem.

Amânăm pentru concediu relaxarea, ne îmbătăm cu apă rece. Căci starea de bine înseamnă nu neapărat doar un program de deconectare totală de la muncă. Starea de relaxare nu o obținem doar când suntem în concediu. Ci presupune un efort constant, oricât de mic, pentru ca zi de zi să ne hrănim tonusul, energia.

Masajele pot fi acel mic efort de zi cu zi. Să te relaxezi într-un fotoliu de masaj după o zi obositoare, să te răsfeți cu o îmbrățișare caldă după ore în șir în care ți-ai obosit picioarele sună mai mult decât a răsfăț, ci a necesitate. Și poți face asta fără prea multe bătăi de cap.

Eficiența masajelor în cazul fotoliilor de masaj Masatto este dovedită cu fiecare detaliu parte din componența acestor fotolii. Spre exemplu, atunci când ești în plin proces de masare, când fiecare mușchi îți este masat intens, nu îți dorești să fii întrerupt pentru setări sau masarea să se oprească brusc. Așadar, din rațiuni practice, a fost gândit ca pe brațul fotoliului să fie un panou de control sau telecomanda din dotare să fie așezată la îndemâna utilizatorului. 

Corpul este scanat, astfel încât rolele să fie adaptate conform dimensiunilor ocupantului. Mecanismul masează de-a lungul coloanei și prelungit, până la coapse. Pernele de aer se comprimă și masează fără încetare. Iar cu fiecare model de fotoliu de masaj sunt diverse programe automate și manuale și tehnici pe măsură ce vor contribui la starea de zen. Pentru unii efectul imediat este cel de revigorare. Alții simt nevoia să doarmă și abia mai apoi parcă au un start mai fresh ca oricând. Oricum ar fi, grație masajelor oricine se simte mai bine, mai vioi.

Descoperă Masatto online și showroom-urile din țară! 

Contact:

Telefon +40 756 478 789 sau
E-mail: contact@masatto.ro