Succesul lui Julio Iglesias la femei, iluzie sau realitate

Pe 19, 20 si 22 iulie, Julio Iglesias se va reintalni cu fanii sai din Romania, la Mamaia, Galati si Bucuresti in trei concerte

Succesul lui Julio Iglesias la femei, iluzie sau realitate


Pe 19, 20 si 22 iulie, Julio Iglesias se va reintalni cu fanii sai din Romania, la Mamaia, Galati si Bucuresti, in trei concerte ce vor cuprinde un repertoriu special cu melodii celebre ce vor fi interpretate in maniera sa inconfundabila. Julio Iglesias este cu adevarat un talent incomparabil, un romantic incurabil, ale carui melodii de dragoste incanta vietile a sute de milioane de oameni de peste 45 de ani, fapt dovedit prin concertele sold-out pe care le sustine constant in Romania sau in orice alt colt al lumii.
Despre iubitele care au trecut prin viata artistului Julio Iglesias, dar si despre cat de apreciate si iubite sunt cantecele sale, s-au scris mii de pagini in presa de pe intreg mapamondul, insa multe dintre gandurile, trairile si sentimentele care il insotesc permanent pe marele artist sunt mai putin cunoscute publicului larg si stau scrise in cuprinsul cartii sale ”Intre Paradis si Infern”, lansata in urma cu cativa ani .
Artistul recunoaste ca este un barbat a carui vointa a fost dominata de iubire, dar viata sa nu este doar o cronica a iubirii ci, mai degraba o cronica a lipsei de iubire.
Julio Iglesias a marturisit ca acest sentiment s-a instalat la varsta de douazeci de ani cand desi era un barbat tanar, puternic atletic, reusea cu greu sa atraga privirile fetelor, pentru ca intotdeauna se gaseau alti liceeni, colegi mult mai inalti, frumosi sau mai straluciti.
”… recunosc ca intru pe terenul mlastinos al tristetii – aceasta tristete pe care o simt atat de aproape intotdeauna, aceasta tristete galiciana si viscerala, care imi este iubita in multe nopti, fiindca adesea cea care doarme alaturi de mine este tristetea, chiar daca, aproape, respira o frumoasa femeie goala -, dar adevarul e ca la varsta aceea nu-mi era usor sa am o iubita draguta. Cel putin asa credeam eu pe atunci. Pentru ca acum, cand o am aproape si vad cat de usor imi este sa am o iubita, intotdeauna insist, revin la aceeasi chestiune, imi spun ca in aceleasi imprejurari, Julio Iglesias …in mod sigur n-ar fi ajuns la aceste priviri. Si intrebarea asta mi-o pun mereu, mereu. Face parte din puternica, dureroasa mea latura critica. Si tocmai, de aceea acum, cand ies cu o femeie, cand o tin in brate, oricat de minunate ar fi acele momente, oricat de frumoasa ar fi femeia si de romantica seara sau atmosfera, intotdeauna imi pun in sinea mea aceeasi intrebare:
-Este cu mine pentru ceea ce sunt, sau pentru ceea ce reprezint…?
Iar asta ma face sa ma indoiesc mult si sa sufar destul, fara a fi masochist, chiar daca uneori ma gandesc ca sunt.
De aceea imi place sa ascult lumea spunand despre mine ca sunt un mit, ca ma aflu deja pe incredibilul taram al legendei. Imi place pentru ca sunt, pe langa alte defecte, o fiinta foarte vanitoasa. Dar nimeni nu-mi poate lua intrebarea numarul unu de zi cu zi, aceea pe care mi-o pun adesea de o suta de ori pe zi:
-Si, daca vocea ta e una neinsemnata, daca nu esti frumos, Julio, daca ai un caracter insuportabil, carui fapt i se datoreaza sucesul tau?
Stiu insa foarte bine ca raspunsul imi scapa, ca viitorul meu este scris in stele. Ca nu fac altceva decat sa-mi urmez drumul. Propriul meu drum.” – JULIO IGLESIAS , citat ”Intre paradis si Infern”
Dar, drumul ales si timpul i-au oferit lui Julio un raspuns, iar viata acestuia este completata de sotia sa, Miranda si de cei cinci copii ai sai: Miguel – 17 ani, Rodrigo – 15 ani, gemenele Victoria si Cristina – 13 ani si Guillermo – 7 ani despre care artistul a marturisit ca: “Miranda este femeia vietii mele. Este cea care ma iubeste neconditionat, ma intelege perfect si ma incurajeaza sa merg mai departe. Suntem impreuna de aproape doua decenii si jumatate si dragostea noastra a devenit din ce in ce mai puternica. Cei cinci copii pe care ii avem impreuna sunt, pentru noi, cea mai mare bucurie. Ne-am cunoscut, din intamplare, in aeroportul din Jakarta. Ea era model pe atunci si calatorea mult, iar eu eram in turneu. Din momentul in care am vazut-o, am stiut ca o voi iubi mereu.” Julio Iglesias
Pe cel mai iubit artist latin al tuturor timpurilor, in vom revedea din nou in Romania in luna iulie, cand va concerta la Mamaia ( 19 iulie), Galati (20 iulie) si Bucuresti (22 iulie), iar biletele se vand in ritm accelerat.De aceea, organizatorii le recomanda celor interesati sa isi procure biletele din timp. Acestea sunt disponibile la preturi variabile atat online prin www.vreaubilet.ro precum si la punctele de vanzare din cele trei orase, dupa cum urmeaza:
19 iulie – Concert Julio Iglesias la Summerland Mamaia
Pret bilete:
- VIP: 285 RON (Sectoarele A si B)
- Categoria 1: 235 RON (Sectoarele C, D, E, F si G)
- Categoria 2: 175 RON (Sectoarele H, I, J si K)
- Categoria 3: 115 RON (Sectoarele L si M)
Puncte de vanzare: Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta, Agentia de turism Mistral Tours-Mamaia si statia de pornire telegondola (Corp D,Mamaia).
20 iulie – Concert Julio Iglesias la Galati
Pret bilete:
- VIP: 225 RON
- Categoria 1: 185 RON
- Categoria 2: 125 RON
Puncte de vanzare: Casa de Cultura a Sindicatelor Galati, Teatrul Muzical “Nae Leonard”, agentia de turism Galtour Galati si la infodesk Shopping City Galati.
22 iulie – Concert Julio Iglesias la Bucuresti
Pret bilete:
- VIP: 450 Ron
- Categ 1: 370 Ron
- Categ 2: 270 Ron
- Categ 3: 230 Ron
- Categ 4: 180 Ron
Puncte de vanzare: casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, la sediul VreauBilet din B-dul Octavian Goga nr. 24, bl. M62, sc. 1, et. 1, ap. 1, interfon 50, sector 3, Arte International - Libraria Eminescu, la Sala Palatului, in magazinele EuroGSM.