Ce şanse de câştig ai la cazinou?

În cazinouri se poate câştiga enorm, dar se poate pierde la fel de mult. Oricine intră într-un cazinou virtual sau fizic îşi calculează de la început şansele de câştig.

Ce şanse de câştig ai la cazinou?


În cazinouri se poate câştiga enorm, dar se poate pierde la fel de mult. Oricine intră într-un cazinou virtual sau fizic îşi calculează de la început şansele de câştig. Câştigurile depind de noroc în cele mai multe cazuri pentru că e vorba de jocuri de noroc până la urmă. Se aplică strategii, calcule matematice, dar nimeni nu are de unde să ştie dacă se va câştiga sau nu.

Şansele de câştig într-un cazinou depind de payout, adică ce sume ajunge jucătorul să aibă după ce a mizat o anumită sumă şi a investit practic în jocul respectiv. Şansele variază în funcţie de jocul de noroc pe care îl joci. 

Şansele de câştig la rulete şi jocuri de masă
De exemplu, la ruletă se calculează simplu un payout. Ai cota 2.00 la pariere pe roşu, negru, par şi impar. Ai pariat pe un singur număr, ai cota de 36, nu ai payout 100% cum te-ai aştepta pentru că mai e şi simbolul 0, care e în afara „ariei” de pariere.

La ruleta europeană ai payout 97.3% pentru că avem 0, la cea americană e de doar 94.7% pentru că avem deja doi 0. Vrei câştiguri mai bune şi şanse mai mari de câştig, alegi ruleta cu dealeri live, asta pentru că la ruleta în care e implicat şi calculatorul câştigurile vor depinde de pariurile jucătorilor.

În cazul jocurilor de masă şansele de câştig şi payout sunt iarăşi diferite de la un joc la altul. Contează însă şi tipurile de pariuri puse. Se poate ajunge şi la payout de 99.4% în cazul unor jocuri de masă, însă în general şansele de câştig scad odată cu prezenţa unui joc cu o complexitate mai mare. La jocurile simple şansele de câştig sunt mai mari. 

Dacă te gândeşti la o combinaţie de jocuri de masă pentru câştiguri mai mari şi şanse mai mari de câştig s-ar putea să greşeşti, pentru că vei pierde mult mai uşor încercând să împuşti doi iepuri dintr-o lovitură.

Sloturile video on-line au payout mai mare, şansele de câştig sunt mai mari, deci merită să încerci să ai venituri cât mai bune din acest tip de jocuri de noroc. În on-line ai payout de 95-98% pentru că ai foarte mulţi jucători care se joacă simultan în casino online.

Şansele de câştig la sloturi unde ai şi jackpot şi realitatea şansei de câştig
Dacă ai sloturi cu jackpot şansele tale de a câştiga ceva scad, şansele de e mai câştiga cu mâini obişnuite devin foarte mici. În teorie ai payout de 97%, dar când intervine un jackpot 37% din sumele investite se duc la norocul care ajunge să îl vadă, doar 60% se va distribui către restul jucătorilor rămaşi în „cursa” pentru câştiguri.

După cum vezi, şansele de câştig depind şi ele tot de noroc şi de jocurile alese, variază şi sunt reale. Dar nu trebuie să te bazezi mereu pe statistică şi pe probabilităţi, pe payout. Poţi să ai şanse de câştig mai bune dacă ai deja experienţă, dacă alegi corect un joc de noroc la care te pricepi, dacă ai strategii şi ştii şi ceva matematică, te pricepi la calcule şi probabilităţi. Alege cazinourile on-line cu dealeri live şi vei avea şanse de câştig ceva mai mari.