Platforma Stailer pentru programări la salon - fără costuri, apeluri sau aplicații instalate

Platforma Stailer pentru programări la salon a fost creat pentru a fi util și accesibil, utilizarea lui nu este restricționată de crearea unui cont.

Platforma Stailer pentru programări la salon - fără costuri, apeluri sau aplicații instalate


Există o linie subțire între tehnologizare și utilitatea de care aceasta dă dovadă. Deseori, faptul că unele procese precum plasarea de comenzi online și accesul la informații, se bate cap în cap cu necesitatea instalării unor aplicații sau crearea unor conturi. Atunci când nu poți finaliza o astfel de acțiune, deoarece trebuie să fii membru sau utilizator înregistrat, renunți deseori, pentru a nu te complica cu aceste detalii.

În alte cazuri totuși, există platforme care permit utilizarea fără cont creat, fără costuri și fără alte informații ascunse. Printre aceste se enumeră și Stailer care aduce serviciile disponibile la saloanele de beauty mai aproape de clienții interesați. 

O platformă accesibilă
Pentru că Stailer a fost creat pentru a fi util și accesibil, utilizarea lui nu este restricționată de crearea unui cont. Orice client care își dorește să beneficieze de acest mod simplu de a se programa la salon, doar trebuie să introducă în bara de search www.stailer.ro și de acolo totul este simplu. 
Chiar prima pagină permite selecția filtrelor dorite, în urma căreia apar doar rezultatele care se pliază pe cerințe. Alegerea poate fi simplă, deoarece apar toate informațiile necesare.

Transparență și gratuitate
Informațiile care apar sunt cu privire la prețuri, salon, stilist, poze și timp de lucru. Deci poți vedea foarte ușor preturile de la salonul Posh din Iasi în comparație cu un alt salon, astfel încât să faci alegerea potrivită pentru tine din toate punctele de vedere.
Nu există niciun cost ascuns, nici la prima utilizare, nici la a zecea utilizare și niciodată. Dacă optezi pentru crearea unui cont, acesta permite accesul mai ușor la informațiile personale în vederea finalizării programării. Când ai puțin timp liber poți crea un cont, astfel încât să nu introduci de fiecare dată datele. Un bun mod de a economisi și mai mult timp. 

Vechile metode vs. noile metode 
Orice persoană interesată de o programare la un salon din Iasi, București, Cluj, Timișoara sau Oradea, poate accesa Stailer. Vechile metode de programare la salon constau în apeluri telefonice care se finalizau cu răspunsuri negative sau cu opțiunea de programare peste o săptămână, cel puțin.
Nici măcar metoda de programare online pe site-ul salonului nu este viabilă, deoarece depinzi în acest caz tot de programul unui singur stilist. Rezultă de aici timp pierdut, opțiuni dezamăgitoare și deseori renunțarea la vizita la salon.
Stailer face parte din metodele noi de programare la salon. Având în vedere că are informațiile de la aproape toate saloanele din orașele menționate, este mult mai simplu să găsești locul disponibil, exact atunci când poți tu ajunge la salon.

Avantajele Stailer
Stailer dispune și de anumite opțiuni care sunt menite să ajute utilizatorii. Printre acestea se enumeră și harta inclusă care duce direct la Google Maps, care are fixată locația exactă a salonului pe care îl alegi. În acest fel, eviți drumurile greșite spre programare. 
Un alt avantaj este faptul că orice serviciu din sfera de hair and beauty disponibil la saloanele din această nișă este disponibil și pe Stailer. Dacă ai un cont creat poți seta chiar și un reminder care să sune atunci când îl programezi, pentru că în secolul viteză este dificil să ții pasul cu toate programările și sarcinile pe care le ai de îndeplinit. 
Toate acestea, alături de alte surprize formează universul Stailer. Alătură-te și tu pentru că nu vei regreta!