Şoşoacă: Dacă poporul nu iese acum să se ducă la Foișor, suntem un popor de proști

Diana Şoşoacă a răbufnit şi i-a acuzat direct pe Vlad Voiculescu şi Raed Arafat de această situaţie, spunând că Parchetul General ar trebui să se sesizeze din oficiu imediat.

Şoşoacă: Dacă poporul nu iese acum să se ducă la Foișor, suntem un popor de proști


Diana Şoşoacă a răbufnit şi i-a acuzat direct pe Vlad Voiculescu şi Raed Arafat de această situaţie, spunând că Parchetul General ar trebui să se sesizeze din oficiu imediat şi să-l aresteze pe şeful DSU. Senatoarea a mai adăugat că este momentul ca toţi românii să iasă în stradă pentru a-şi apăra drepturile, în acest caz dreptul la sănătate, garantat de Constituţie.

„Am fost sunata. Domnul Raed Arafat, daca nu se sesizeaza acum Parchetul General sa mearga sa-l aresteze pentru crimele pe care le-a facut in sistemul medical, inseamna ca nu mai avem justitie. Cum isi permite mizerabilul asta de om, care nu are nici religie nici nimic, sa-si bata joc de acesti oameni, dupa ce a bagat oamenii in saci?
Dacă poporul nu iese acum să se ducă la Foișor, suntem un popor de proști. Probabil că mai trebuie să duc în spate încă o luptă. Dacă acum vă văd că mai stați și nu începeți lupta adevărată....Nu vedeți că mergem spre o dictatură. Mă sancționați în parlament, dacă sunteți mulți și proști și nu faceți nimic. Oamenii aceștia nu trebuie să iasă, o să se infecteze. Întorceți-vă toți cu fața spre Dumnezeu. dacă nu începeți să luați atitudine, România s-a terminat cu ea.
Domnul Voiculescu nu trebuie numai să demisioneze. Le-am făcut eu plângeri penale, au făcut delapidări uriașe. Dacă eram directorul spitalului, rupeam ordinul cu orice preț", a spus Diana Șoșoacă, la România TV.