Aplicația Messenger de la Facebook a picat. Utilizatorii nu au acces la conversații

Platforma de mesagerie Facebook are niște probleme funcționale care se manifestă diferit la diferiți utilizatori

Aplicația Messenger de la Facebook a picat. Utilizatorii nu au acces la conversații


Utilizatorii de Messenger întâlnesc mai multe probleme atunci când încearcă să utilizeze aplicația.

Platforma de mesagerie Facebook, care găzduiește 1,3 miliarde de utilizatori, are niște probleme funcționale, care se manifestă diferit la diferiți utilizatori. Unele persoane nu pot accesa conversațiile, alți utilizatori spun că le-au fost șters istoricul unor conversații.                            
Aplicația Messenger nu a fost disponibilă pe telefoanele mobile, desktop sau tabletă. 
Conform Down Detector – un site care urmărește întreruperile globale, arată peste 122 de rapoarte despre probleme cu Facebook Messenger în ultima oră.

A apărut o eroare temporară, te rugăm să încerci din nou!”, este mesajul afișat de Facebook Messenger utilizatorilor care au încercat să trimită mesaje în această seară. 
Deocamdată nu se cunoaște care este motivul acestor disfuncții. Cert este că problema a afectat rețeaua de mesagerie din mai multe țări.
Internauții s-au mutat pe rețeaua de socializare Twitter unde au făcut glume pe seama problemelor legate de aplicația Messenger. 
Facebook Messenger este o aplicație de mesagerie instantanee pentru telefoane mobile. Aceasta le permite utilizatorilor să trimită și să primească mesaje text, precum și fotografii și videoclipuri.