Luna cadourilor a sosit! Zevo vine cu idei pentru cadoul perfect pregătit pentru ea

Descopera colectia ZEVO de genti pentru femei si barbati si Promotiile periodice. Portofele, Rucsacuri, Plicuri si alte accesorii de dama si barbatesti.

Luna cadourilor a sosit! Zevo vine cu idei pentru cadoul perfect pregătit pentru ea
ZEVO.ro - Magazin Online Genti Dama si Barbati, Portofele, Rucsacuri, Accesorii
Luna cadourilor a sosit! Zevo vine cu idei pentru cadoul perfect pregătit pentru ea


În prag de sărbătoare, când tot freamătul lumii se concentrează pe cadouri și pe lista Moșului, este firesc să ajungi în magazine colindând fără țintă. Ce să alegi? Care să fie cadoul special de anul acesta? Pentru femeia dragă din viața ta o geantă marca Zevo poate fi o alegere ideală.

Femeile adoră aceste accesorii. Ai un avantaj legat de acest aspect. Zevo vine și cu modele diverse, cu genți din piele naturală, cu design unic, încununând cu succes alegerea pe care o vei face.

Genți pentru orice ocazie

Zevo a creat acest univers al frumosului și îți vei da repede seama că aici gențile au un statut și nu sunt simple accesorii. Sunt parte din povestea stilistică a purtătoarei, sunt motivul pentru care femeile vor alege cu grijă forma, culoarea și ținuta care să se potrivească cu o geantă anume.

Zevo are un răspuns potrivit pentru toate preferințele și genți pentru toate ocaziile, de la cele elegante - clutch-uri, plicuri pentru evenimente speciale, pentru ținute festive - și până la cele casual, chic, de zi cu zi.

Ce geantă i s-ar potrivi?

Acum că ai găsit locul perfect pentru a face shopping rămâne să faci o alegere potrivită privind tipul de geantă. Sunt atât de multe forme, culori, modele, design-uri dintre care să alegi. Desigur, la fel ca orice alt tip de cadou și de această dată trebuie să te raportezi la stilul ce o definește pe ea, destinatara ta.

Rucsacul este ideal pentru visătoare, nonconformiste și mame young and modern - rucsacul este una din piesele preferate în ultima vreme. Sunt versatile și atractive; le-am observat etalate în orice sezon la adolescente, la mame tinere și moderne, la femei nonconformiste, active. Este o alegere perfectă și niciodată mai puțin feminină. Descoperă la zevo.ro o gamă diversă de rucsacuri, simple sau din piele texturată, cu motive florale, cu detalii metalice sau animal print.

Geanta office - are o eleganță aparte, sofisticată și timeless. Totuși, pentru o astfel de alegere trebuie să știi că purtătoarea este fan stil office și are și mediul de activitate potrivit încât să poarte acest stil. Din nou, Zevo îți este răspuns potrivit. Varietate de genți de mână, generoase și încăpătoare în nuanțe interesante îți sunt puse la dispoziție în shop sau online.

Geanta casual, cea cu care nu dai niciodată greș - o geantă versatilă poate fi soluția cheie pentru un cadou perfect. Colecția de iarnă a genților marca Zevo abundă în stiluri interesante. Gențile matlasate, cu bretele din lanț sunt o atracție absolută, culorile îndrăznețe și ușor atipice precum galbenul muștar sau rozul contribuie și ele la efectul de wow al acestor accesorii. Sau răspunsul poate fi într-o geantă neagră, ușor de mixat la orice ținută. Asta nu înseamnă că este și banală, iar Zevo îți va demonstra că black is always a good idea!

Vizitează și showroom-ul Zevo și descoperă toate opțiunile pe care le ai și noutățile acestei ultime colecții.

Contact:

0742222957

office@zevo.ro

Calea Dorobanți 55-57, sector 1, București - showroom