Atac la Capitoliu! Un șofer a intrat cu un autovehicul în doi ofițeri de poliție. Suspectul a murit

Un bărbat a intrat cu maşina într-o baricadă din dispozitivul de securitate al legislativului american. Suspectul a fost împuşcat de poliţişti şi a murit.

Atac la Capitoliu! Un șofer a intrat cu un autovehicul în doi ofițeri de poliție. Suspectul a murit
Foto: dailymail.com


Doi poliţişti au fost răniţi în apropiere de Capitoliul din Washington după ce au fost loviţi de o maşină, potrivit poliţiei, clădirea Congresului american fiind încercuită de forţele de ordine, relatează AFP.

Străzile din jurul Capitoliului SUA și clădirile de birouri ale Congresului american au fost închise, iar în zonă se află un efectiv numeros de poliție, a declarat un martor ocular pentru Reuters. Poliția Capitoliului a precizat că acțiunile de vineri au loc în urma unor sesizări potrivit cărora un șofer a intrat cu mașina în doi oameni ai legii. Ambii ofițeri au fost răniți, iar în urma incidentului a fost reținut un suspect.

Poliția Capitoliului american a anunțat că răspunde unor sesizări, după ce o persoană ar fi intrat cu un autovehicul în doi ofițeri de poliție. Un suspect a fost reținut.
„Ambii ofițeri sunt răniți. Toți trei au fost transportați la spital”, se arată în comunicatul autorităților.
La fața locului au sosit zeci de mașini de poliție. Toate drumurile care duc către complexul Capitoliului american au fost blocate de autorități. Un elicopter survolează zona, iar trecătorilor li s-a transmis să ocolească locul incidentului. Imaginile de acolo arată cum două persoane au fost preluate de ambulanțe.