Ciucă: Decizia PNL a fost să mergem PRIN NOI ÎNȘINE la alegerile din 2024

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, vineri, la Sinaia, că liberalii au decis să meargă singuri în alegerile din 2024, cu optimism şi cu mobilizare, cu ambiţie, cu unitate.

Ciucă: Decizia PNL a fost să mergem PRIN NOI ÎNȘINE la alegerile din 2024


Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, vineri, la Sinaia, că liberalii au decis să meargă singuri în alegerile din 2024, "cu optimism şi cu mobilizare, cu ambiţie, cu unitate".

"Cu unanimitate de voturi, decizia a fost adoptată ca PNL, folosind mottoul istoric al partidului, 'Prin noi înşine', aşa cum de-a lungul timpului am reuşit ca prin acest motto, care nu este doar al PNL, este al nostru, al românilor, am reuşit să depăşim momente grele din istoria noastră, tot la fel, cu optimism şi cu mobilizare, cu ambiţie, cu unitate, PNL va aborda anul electoral 2024", a spus Ciucă.
El a subliniat că „fiecare dintre cei prezenţi astăzi aici au asumat acest spirit de solidaritate, unitate şi angajament, pentru că avem un electorat care aşteaptă de la noi să ne îndeplinim politicile de centru-dreapta, să performăm în administraţiile locale, să continuă să venim la nivel central cu politicile pentru România, legile educaţiei, să continuăm să implementăm obiectivele propuse pentru modernizarea sistemului de sănătate, a infrastructurii, pentru tot ceea ce înseamnă o administraţie mai bună şi digitalizată”.
Liderul PNL a mai punctat faptul că partidul va continua să guverneze împreună cu PSD, chiar dacă vor merge le liste separate la alegerile de anul viitor. El a mai spus că şi-a asumat să conducă, împreună cu liderii filialelor PNL, campania pentru alegerile din 2024.

„Doresc să subliniez, încă o dată, fără niciun fel de echivoc, să nu se înţeleagă că prin această decizie PNL a gândit o altă abordare la guvernare, vom continua să colaborăm cu PSD. Guvernarea este principala noastră prioritate în prezent. La discuţiile interne, mi-am asumat că voi conduce PNL, împrreună cu lideri de filială, cu tot activul de partid, în tot ceea ce înseamnă campanie în 2024. Este cât se poate de natural, în calitate de preşedinte al partidului, nu poţi să îndemni fără să asumi reponsabilitatea la tot ceea ce înseamnă alegerile din 2024”, a completat Ciucă.