Culori extrafine pentru pictură și accesorii utile procesului disponibile pe PictorulFericit.ro

Vine ziua unui prieten și nu știi ce cadou să-i alegi? Ei bine, tot Pictorul Fericit te poate salva din această situație.

Culori extrafine pentru pictură și accesorii utile procesului disponibile pe PictorulFericit.ro
Imagine: PictorulFericit.ro


Fie că ești la început de drum în ale picturii sau stăpânești tehnica destul de bine, când vine vorba de culori, pensule și alte accesorii trebuie să ai un furnizor de încredere care știi că te poate ajuta cu aceste lucruri. Sunt multe branduri pe piață care promit culori nuanțate cu o aplicare ușoară, dar când ajungi la momentul adevărului, rămâi dezamăgit de calitatea lor.

Ei bine, Pictorul Fericit a pregătit pentru tine o selecție de culori ulei extrafine pentru pictură, pentru a avea parte de un proces ușor, fără probleme. Vei observa de îndată diferențele între culorile cu o consistență untoasă de la Pictorul Fericit și celelalte seturi din comerț.

La început de drum sau deja maestru al pânzei, încearcă pictura pe numere!

Indiferent dacă ai mai auzit sau nu până acum de pictura pe numere, trebuie să știi despre ea că a fost folosită și de marii pictori în vremurile lor. Pânza este numerotată corespunzător culorilor stabilite, care îți permite să pictezi cu exactitate tabloul cu nuanțele potrivite. Setul de pictură pe numere conține:

  • trei pensule de diferite mărimi pentru o aplicare ușoară;
  • set de culori acrilice;
  • un șablon în miniatură cu modelul picturii;
  • accesorii pentru prindere.

În gama de produse de la Pictorului Fericit vei găsi modele diverse pe care să le comanzi și să le pictezi oricând dorești. Fie că alegi picturi celebre, prin care poți să reproduci chiar tu celebrele tablouri din muzee sau modele cu orașe, care te pot purta printr-un rollercoaster de culori și umbre, toate acestea sunt doar câteva dintre picturile pe numere de care te poți bucura.

Oferă un cadou original și insuflă plăcerea de a picta

Vine ziua unui prieten și nu știi ce cadou să-i alegi? Ei bine, tot Pictorul Fericit te poate salva din această situație. Fă-i un cadou unic și alege pictura pe numere. Vei avea o gamă largă de picturi pe numere din care să-i alegi ceva ce-i place. Totodată poți opta și pentru o felicitare personalizată pe care să-i scrii câteva rânduri și după să te semnezi. Acesta va rămâne impresionat de cadou, de modul original în care ai ales să-l celebrezi de ziua lui.

Pictorul Fericit are o gamă largă de pensule, culori și chiar foițe care imită aurul pentru decorare și poleire. Poți cumpăra setul de aici. Are o aderență bună pe diferite suprafețe, lemn, hârtie, metal etc. Setul de foițe îl poți face cadou sau îl poți păstra pentru tine pentru a da culoarea dorită obiectelor.

Intră pe site-ul PictorulFericit.ro și inspiră-te pentru un cadou reușit. Vei vedea că ai de unde alege picturile sau culorile potrivite atât pentru tine, cât și pentru cei dragi. Pictura este un hobby pe care mulți îl practică pentru a scăpa de stres, este ca o metodă terapeutică, s-ar putea spune. Pictând și aplicând culoarea cu multă precizie vei ajunge chiar să acorzi mai multă atenție la detalii, nu doar în pictură.

Alege să fii artist și inspiră-i și pe alții să vadă viața în culori!

Contact:

0754 459 540
contact@pictorulfericit.ro
Str. Mărășești, 22A, Suceava