Două autoturisme au căzut într-o groapă săpată pentru remedierea unei avarii

Un accident rutier s-a petrecut, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța. Două autoturisme s-au lovit și ambele au ajuns într-o groapă săpată pentru remedierea unei avarii.

Două autoturisme au căzut într-o groapă săpată pentru remedierea unei avarii


Un accident rutier s-a petrecut, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de descarcerare si ambulanța. 

Accidentul s-a petrecut luni dimineața, în jurul orei 8:30, pe bulevardul Tomis din Constanța, una dintre cele mai aglomerate artere din oraș. Două autoturisme s-au lovit și ambele au ajuns într-o groapă săpată pentru remedierea unei avarii. 

În zona se efectuează lucrări de înlocuire a sistemului de termoficare din oraș. Gropile se aflau pe marginea șoselei și erau delimitate și  semnalizate. Pentru că șoferii nu au acordat prioritate de trecere, s-au lovit, iar în urma impactului autoturismele au ajuns în groapa cu pricina. 
ISU Dobrogea a trimis în zonă o autospecială de stingere, una de descarcerare, mai multe echipaje SMURD și numeroși pompieri. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.  

"Astăzi, în jurul orei 8.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, la intersecția bulevardului Tomis cu strada Soveja, din municipiul Constanța. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de două femei, de 24, respectiv 32 de ani, cea de-a doua conducătoare auto fiind rănită ușor. În urma impactului, autoturismele au fost proiectate într-o groapă, fiind vorba despre o lucrare semnalizată. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", au declarat reprezentanții IPJ Constanța.