Eforie Aqua Park, dă startul unui nou sezon de bălăceală

Eforie Aqua Park, polul distracției din sudul litoralului se redeschide astăzi, 28 iunie. Parcul acvatic din Eforie Nord vă răcorește în și această vacanță de vară și vă delectează cu animație pentru cei mici.

Eforie Aqua Park, dă startul unui nou sezon de bălăceală


Eforie Aqua Park, polul distracției din sudul litoralului se redeschide astăzi, 28 iunie. Parcul acvatic din Eforie Nord vă răcorește în și această vacanță de vară și vă delectează cu animație pentru cei mici, petreceri tematice interactive, concursuri și adrenalina de pe tobogane.

Distracția este asigurată în parcul acvatic din Eforie Nord
Eforie Aqua Park, unul dintre cele mai moderne parcuri acvatice din România, este dotat cu 12 tobogane. Fiecare dintre ele le oferă turiștilor și localnicilor, indiferent de vârstă, o experiență unică. 
Cei care vor să simtă din plin atmosfera de vacanță, pot participa la spectacolele cu personaje din desene animate, la aqua zumba, face painting sau pot organiza concursuri în zona de rodeo. 

De 7 ani, Eforie Aqua Park asigură divertismentul pentru vizitatorii săi
Eforie Aqua Park contribuie, din 2014, la atragerea unui număr din ce în ce mai mare de turiști în sudul litoralului. Autoritățile locale apreciază că Eforie Nord este o stațiune de top pentru vacanțele familiilor cu copii. Statisticile Eforie Aqua Park arată că familiile cu copii sunt încântate de diversitatea programului artistic, de toboganele de mare viteză și locurile de joacă special amenajate pentru cei mici.

Marea deschidere, pe 28 iunie 2021 
Eforie Aqua Park dă startul vacanței de vară, din 28 iunie. O vară veselă și colorată începe în parcul acvatic din Eforie Nord, cu distracție pe săturate, concursuri și multă adrenalină.

Vacanța la mare, în condiții de siguranță
Reprezentanții parcului au luat toate măsurile necesare de protecție, astfel încât vizitatorii își pot petrece timpul fără griji, într-un mediu sigur. Amplasarea șezlongurilor și a meselor de pe terasă respectă noile reguli privind distanțarea socială, iar personalul este testat și special instruit. Nici în legătură cu apa din piscine și de pe tobogane, vizitatorii nu trebuie să își facă griji, deoarece este tratată potrivit reglementărilor în vigoare. 
Turiștii și constănțenii nerăbdători să testeze toboganele acvatice și distracția pe apă sunt așteptați din 28 iunie la Eforie Aqua Park, în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona.