Florin Cîțu: FMI, estimări WOW pentru România în 2021! Felicitări români!

Premierul Florin Cîţu informează că FMI "estimează o creştere economică în 2021 de 7% (cu 3 puncte procentuale peste estimările iniţiale) şi un deficit bugetar de 6,8% (vs. 7,2% estimare iniţială)".

Florin Cîțu: FMI, estimări WOW pentru România în 2021! Felicitări români!


Premierul Florin Cîțu precizează că FMI anunță pentru România estimări ”WOW”, mai exact o creștere economică în acest an de 7%. FMI estimează o creștere economică în 2021 de 7% (cu 3 pp peste estimările inițiale) și un deficit bugetar de 6.8% (vs.7.2% estimare inițială).

FMI, estimări WOW pentru România în 2021! Felicitări români! FMI estimează o creștere economică în 2021 de 7% (cu 3 pp peste estimările inițiale) și un deficit bugetar de 6.8% (vs.7.2% estimare inițială).
FMI CONFIRMĂ, România are cea mai mare creștere economică din UE.
Rezultatul reformelor implementate începe să se vadă. România merge în direcția bună.
Am estimat că măsurile pe care le luăm în această guvernare vor duce la cea mai bună perioadă pentru economia României din ultima sută de ani. Așa o să fie.
Cea mai bună perioadă pentru români abia începe. Mă voi asigura că urmează cel puțin 8 ani de guvernare pe principii liberale. Iar de rezultatele acestei guvernări vor beneficia toți românii”, a scris vineri-seara Florin Cîțu pe Facebook.