Iohannis, după ce s-a vaccinat anti-COVID-19: Vaccinarea și restricțiile, soluția pentru ieșirea din pandemie

Președintelui Klaus Iohannis, i-a fost administrată prima doză din vaccinul anti-COVID-19, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Militar „Dr. Carol Davila”.

Iohannis, după ce s-a vaccinat anti-COVID-19: Vaccinarea și restricțiile, soluția pentru ieșirea din pandemie


Președintelui României, Klaus Iohannis, i-a fost administrată prima doză din vaccinul anti-COVID-19, vineri, la Centrul de vaccinare împotriva COVID-19 din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”.

Klaus Iohannis, a susținut o primă declarație de presă, vineri, după ce a fost vaccinat cu prima doză din serul anti-COVID-19.  
Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă. Nu doare. Vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea împreună cu respectarea măsurilor de restricție ne vor scoate din pandemie. Vă mulțumesc! Vă doresc multă sănătate!”, a declarat șeful statului.


Astăzi, debutează a doua etapă din campania națională, iar printre categoriile care intră în această fază se numără persoanele cu vârste de peste 65 de ani, cele din categoriile de risc, dar și personalul structurilor care desfășoară activități esențiale, precum Administrația Prezidențială și Guvernul.