Lucrările de amenajare a locurilor de joacă din Constanța se derulează la foc continuu

Lucrările de amenajare a locurilor de joacă din municipiul Constanța se derulează la foc continuu pentru ca spațiile destinate celor mici

Lucrările de amenajare a locurilor de joacă din Constanța se derulează la foc continuu


Lucrările de amenajare a locurilor de joacă din municipiul Constanța se derulează la foc continuu pentru ca spațiile destinate celor mici să fie amenajate la standarde europene, cu echipamente moderne și condiții din cele mai bune. 

De la începutul lunii martie, echipe ale societăților contractate de municipalitate au reabilitat, pe rând, infrastructura locurilor de joacă de pe șoseaua Mangaliei bl SM5, aleea Dunării, Piațeta Far, aleea Timonei, aleea Albatrosului și l-au extins pe cel din Portul Tomis. Totodată, se lucrează încă la infrastructura locurilor de joacă de pe bd. I.C. Brătianu bl B1 și B4, unde au fost montate borduri, a fost decopertat spațiul vechi și se pregătește spațiul pentru montarea de echipamente noi de joacă. Lucrările au fost derulate în așa fel încât să fie asigurate toate condițiile pentru siguranța prichindelor.  
Astăzi, lucrătorii s-au întors la spațiul de joacă din portul Tomis pentru a monta echipamentele de joacă pe spațiul extins, urmând ca ulterior să fie turnat covorul de cauciuc antitraumă, multistrat, frumos colorat.