Primăria Constanța a amplasat încă 58 de camere de supraveghere în mai multe puncte din oraș

Primăria Constanța face pași importanți către un oraș sigur și civilizat. Au fost amplasate încă 58 de camere de supraveghere în municipiu

Primăria Constanța a amplasat încă 58 de camere de supraveghere în mai multe puncte din oraș


Sistemelor de supraveghere video instalate deja în Parcul Arheologic li se alătură din această săptămână alte 58 de dispozitive amplasate în 29 de puncte din oraș.

Stații pentru biciclete, stații pentru autobuze și alte puncte cheie din Constanța sunt supravegheate video 24 de ore din 24, pentru creșterea nivelului de siguranță și combaterea faptelor antisociale.
Primăria Municipiului Constanța face astfel pași importanți către un oraș sigur și civilizat.
Scopul acestor camere este de a proteja populația împotriva faptelor antisociale, de a aduce un plus de liniște și confort psihic în rândul celor care știu că sunt protejați într-un fel. Ne dorim să nu mai pățim ce am pățit în ultima perioadă. Construim împreună cu greu și, într-o noapte, vin unii certați cu legea și distrug tot”, declară primarul Decebal Făgădău. 
Sistemele de înaltă performanță supraveghează video toate stațiile de biciclete din Constanța și Mamaia, intersecții și puncte importante din oraș dar și  stații de autobuz, iar imaginile sunt stocate în dispeceratul Poliției Locale Constanța.
Tot pentru creșterea siguranței în orașul nostru, Primăria Municipiului Constanța a alocat sume considerabile pentru dotarea cu sisteme de supraveghere video și antiefracție în aproximativ 50 de unități de învățământ din oraș.