Țuțuianu: Ultima promisiune făcută locuitorilor județului Constanța a fost dusă la îndeplinire

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu a anunțat vineri, 9 octombrie 2020, că ultima promisiune făcută constănțenilor a fost dusă la îndeplinire.

Țuțuianu: Ultima promisiune făcută locuitorilor județului Constanța a fost dusă la îndeplinire


Lucrările de îmbunătățire a infrastructurii rutiere a județului Constanța continuă. Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu a anunțat vineri, 9 octombrie 2020, că ultima promisiune făcută constănțenilor a fost dusă la îndeplinire. Țuțuianu a semnat contractul de finanțare nerambursabilă „Modernizare infrastructură de transport regională pe traseul DJ 226 Corbu – Săcele – Istria – Mihai Viteazu”.

"Atunci când este vorba de dezvoltarea județului, suntem obligați să facem toate eforturile posibile, iar finanțările nerambursabile atrase de Consiliul Județean Constanța în ultimii patru ani, contribuie la dezvoltarea județului și creșterea calității vieții locuitorilor.
Astăzi am semnat Contractul de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiție „Modernizare infrastructură de transport regională pe traseul DJ 226 Corbu – Săcele – Istria – Mihai Viteazu”. Este un proiect extrem de important, care face parte din portofoliul vast de proiecte derulate de Consiliul Județean Constanța. 
Valoarea contractului este de peste 18 milioane de euro din fonduri europene și va contribui la eficientizarea rețelei de drumuri din județul nostru. 
Consider că este o mare realizare în ceea ce privește reabilitarea infrastructurii rutiere și creșterea siguranței pe drumurile județene. Un trafic inter-județean fluent aduce cu sine o dezvoltare a schimburilor comerciale și a circulației între localități", a declarat Horia Țuțuianu pe pagina de Facebook.