Accident grav între Ciocârlia și Cobadin. O persoană a decedat

Un grav accident rutier a avut loc în această seară, între localitățile Ciocârlia și Cobadin. La fața locului s-a deplasat o autospecială de descarcerare

Accident grav între Ciocârlia și Cobadin. O persoană a decedat


Un grav accident rutier a avut loc în această seară, între localitățile Ciocârlia și Cobadin. La fața locului s-a deplasat o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu modul de prim ajutor și un echipaj SMURD.

Accidentul s-a produs în jurul orei 17.45, pe DN 3, la ieșire din Ciocârlia spre Cobadin, ar fi vorba despre o coliziune frontală între două autoturisme.

Conform primelor date, sunt trei victime. Doua victime au fost preluate de ambulanță și Smurd și transportate la spital. Din păcate, o femeie a decedat, iar o altă victimă, un bărbat a întrat în stop cardio-respirator și se efectuează protocol de resuscitare. Copilul în vârstă de 15 ani a fost transportat la spital. 

Din păcate, în ciuda eforturilor susținute depuse de medici și cea de-a doua persoană a fost declarată decedată.

Șoferul decedat, Mihai Coliş, este fratele primarului din Băneasa, Paul Coliş. Fiul lui Mihai Coliş, care se afla alături de tată în maşină, a fost transportat la spital. Cei doi fuseseră la Constanţa, pentru a lua produse necesare organizării unui botez în familie.

"Astăzi, în jurul orei 17.45, un bărbat de 47 de ani a condus un autoturism pe DN3, dinspre Constanța către Cobadin și, ajungând la km. 228, s-a angajat în depășirea mai multor autoturisme, moment în care un autoturism care circula din sens opus, condus de o femeie de 56 de ani, pentru a evita coliziunea cu acesta, a virat brusc la dreapta și a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu primul autoturism, care revenise pe sensul său de mers.
În urma impactului, cele două autoturisme au fost proiectate în afara părții carosabile către dreapta, iar primul autoturism a intrat în coliziune cu 2 copaci de pe marginea drumului. 
În urma accidentului a rezultat decesul la fața locului a celor doi conducători auto, precum și vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față din primul autoturism, un minor de 15 ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală." declară reprezentanții IPJ Constanța.