Cadrele didactice vor primi bani în plus la salariu

Deși problema salariilor din educație persistă, profesorii încă mai au restanțe din anii trecuți. Așadar, ei vor primi diferențele pentru dirigenție din perioada 2018-2021.

Cadrele didactice vor primi bani în plus la salariu


Vești bune pentru cadrele didactice! Deși problema salariilor din educație persistă, profesorii încă mai au restanțe din anii trecuți. Așadar, ei vor primi diferențele pentru dirigenție din perioada 2018-2021, potrivit romaniatv.net.

În perioada ce urmează, oamenilor de la catedră ar trebui să li se vireze în conturi suma de 122 de lei brut, bani în plus la salariu.
Deși suma nu este una uriașă, se pare că aceasta va fi virată în mai multe tranșe, pentru a nu exista probleme la bugetul alocat pentru educație. Profesorii se simt ironizați de această inițiativă și vor ca lucrurile, din punct de vedere financiar, să se reglementeze și pentru ei, relatează sursa citată.
Deși încă nu sunt divulgate prea multe informații despre salariile cadrelor didactice, profesorii vor primi diferențele din anii trecuți în perioada următoare.