CFR Cluj părăsește Europa după o remiză albă, cu Lazio Roma

CFR Cluj nu a reușit să marcheze în returul cu Lazio, și este eliminată din Conference League, după faza 16-imilor, la capătul unei manșe în care italienii se califică mai departe după 1-0 la general.

CFR Cluj părăsește Europa după o remiză albă, cu Lazio Roma
Foto: Gazeta Sporturilor


CFR Cluj a fost eliminată din Europa Conference League la fotbal, după ce a terminat la egalitate cu Lazio Roma, 0-0, joi seara, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, în manşa secundă a play-off-ului pentru optimile de finală.

După 0-1 pe Stadio Olimpico, echipa din Gruia a făcut un joc bun la Cluj-Napoca, dar a pus rareori în pericol poarta lui Lazio, neavând niciun şut pe spaţiul porţii.
CFR a rămas în zece oameni, croatul Muhar primind al doilea cartonaş galben (77), dar clujenii au reuşit să îşi mai creeze o ocazie bună de gol: Braun a centrat în careu, însă Yeboah a reluat pe lângă poartă din 7 metri.
Italienii, care în ultima parte au acţionat mai mult pe contraatac, au mai avut o oportunitate prin Basic (90+2), care a şutat de la distanţă, mingea trecând razant cu transversala.
Meciul cu Lazio a fost cel cu numărul 100 pentru CFR Cluj în cupele europene.