Ciolacu, către Orban: Deschideți piețele! Acolo unde ați izgonit voi producătorii români, sunt 3 grade, incapabililor

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu face un nou apel către premierul Ludovic Orban şi îi cere să redeschidă pieţele. Vânzătorii de fructe şi legume se plâng că nu îşi pot vinde marfa din cauza frigului.

Ciolacu, către Orban: Deschideți piețele! Acolo unde ați izgonit voi producătorii români, sunt 3 grade, incapabililor


Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu face un nou apel către premierul Ludovic Orban şi îi cere să redeschidă pieţele. Asta după ce micii producători din toată țară au protestat după măsurile anunţate de Guvern.

Vânzătorii de fructe şi legume se plâng că nu îşi pot vinde marfa din cauza temperaturilor scăzute de afară, acolo sunt obligaţi să vândă în această perioadă.
"Orban, știi de ce parcările supermaketurilor sunt pline și piețele goale?! Pentru că în stradă, acolo unde ați izgonit voi producătorii români, sunt 3 grade la ora asta, incapabililor!!! Deschideți piețele! Legea votată de PSD în Parlament trebuie promulgată urgent!!!!", a scris Ciolacu pe pagina de Facebook.
Declaraţia preşedintelui PSD vine după ce micii producători acuză Guvernul că măsura de închidere a pieței îi pune în imposibilitatea de a mai munci și de a mai oferi familiilor o sursă de trai.