Cîţu, mesaj de Paştele Catolic: Viaţa spirituală ne hrăneşte speranţa şi ne ajută să fim mai puternici

Prim-ministrul Florin Cîţu a transmis credincioşilor care se pregătesc să celebreze Învierea Domnului sărbători pline de sănătate, lumină şi bucurie.

Cîţu, mesaj de Paştele Catolic: Viaţa spirituală ne hrăneşte speranţa şi ne ajută să fim mai puternici


Prim-ministrul Florin Cîţu a transmis credincioşilor care se pregătesc să celebreze Învierea Domnului sărbători pline de "sănătate, lumină şi bucurie", subliniind că "viaţa spirituală ne hrăneşte speranţa şi ne ajută să fim mai puternici în încercările prin care trecem uneori".

“Credincioșii romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici lutherani se pregătesc să celebreze Învierea Domnului, cu aceeași încredere și speranță în puterea credinței și a binelui, chiar dacă și anul acesta Sfintele Sărbători Pascale vor fi marcate de condițiile impuse de pandemie.
Apreciez responsabilitatea și solidaritatea pe care comunitățile religioase le-au manifestat în toată această perioadă și pentru îndemnul adresat credincioșilor ca măsurile dispuse de către autorități să fie riguros respectate.
Viața spirituală ne hrănește speranța și ne ajută să fim mai puternici în încercările prin care trecem uneori.
Doresc tuturor sărbători pline de sănătate, lumină și bucurie, cu încrederea că împreună vom avea puterea de a depăși greutățile, mergând solidari pe drumul Învierii!
Cristos a Înviat!”, a afirmat premierul Florin Cîţu, sâmbătă, într-un mesaj postat pe site-ul Guvernului.