Cîțu: Sunt un om care vorbeşte puţin şi face mult. PSD sunt inamicii noştri numărul 1.

Premierul Florin Cîţu a afirmat, joi la conferinţa de alegeri interne în cadrul Organizaţiei PNL Dolj, că după 25 septembrie doreşte ca PNL să devină cel mai mare partid politic din România.

Cîțu: Sunt un om care vorbeşte puţin şi face mult. PSD sunt inamicii noştri numărul 1.


Premierul Florin Cîţu a afirmat, joi la conferinţa de alegeri interne în cadrul Organizaţiei PNL Dolj, că după 25 septembrie doreşte ca PNL să devină cel mai mare partid politic din România şi să guverneze cel puţin 8 ani.

„Lupta noastră nu e cu PNL, cu colegii noştri din PNL, este cu PSD. PSD sunt inamicii noştri numărul 1. E important să ştim că după 25 septembrie suntem cu toţi o echipă. Dar după 25 septembrie e important să ştim că PNL intră într-o nouă etapă. Am avut şi experienţe bune, dar şi unele mai puţin bune. Cine nu se uită în spate la aceste experienţe nu poate să meargă mai departe. Progres înseamnă să te uiţi în viitor. Asta vreau de la PNL, după 25 septembrie.
Vreau să devenim cel mai mare partid politic din România şi să câştigăm toate tururile de alegeri – locale, parlamentare, prezidenţiale şi europarlamentare. Să câştigăm tot, dar să fim şi 8 ani la guvernare. Nu e doar o marotă. Azi avem şansa de a avea resurse pe care nu le-a mai văzut niciodată România. Fără preşedintele Klaus Iohannis nu am fi fost la guvernare, trebuie să recunoaştem acest lucru, fără acest parteneriat. Cel puţin 8 ani de zile la guvernare”, a spus Cîţu.
„Zona Olteniei nu o să mai sufere de resurse, dar resurse alocate inteligent, nu aşa cum au fost alocate până acum. Nu vă mai reţin mult, pentru că eu sunt un om care vorbeşte puţin şi face mult. Alegerile din toate filialele sunt despre viitorul PNL şi rolul PNL pe scena politică în următorii ani. Aveţi un om aici care a demonstrat că ştie să se lupte cu PSD şi după aceea nimic nu ne mai opreşte să guvernăm România 8 ani de zile”, a mai spus Cîţu.