Examinarea teoretică pentru obținerea permisului de conducere, reluată în 15 iunie

Începând cu data de 15 iunie va fi reluată examinarea teoretică a candidaților care doresc să obțină permisul de conducere

Examinarea teoretică pentru obținerea permisului de conducere, reluată în 15 iunie


Începând cu data de 15 iunie a.c., va fi reluată examinarea teoretică a candidaților care doresc să obțină permisul de conducere. Activitatea se va desfășura în funcție de evoluția situației epidemiologice la nivel național.

Pentru siguranța candidaților, dar și a angajaților Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule, a fost stabilit un set de măsuri, după cum urmează:
• candidații se vor prezenta la sediul serviciului exclusiv în baza unei programări online, efectuată în avans pe site-ul instituției – ct.prefectura.mai.gov.ro;
• accesul în sediul serviciului se va permite doar candidaților, la data și ora la care s-au programat. Se va evita prezentarea la sediu a însoțitorilor (rude, prieteni, etc.);
• la intrarea în sediul serviciului, candidații vor purta mască de protecție și se vor supune unui triaj epidemiologic. Apoi, își vor dezinfecta mâinile, folosind soluțiile puse la dispoziție;
• numărul de candidați programați zilnic va fi stabilit astfel încât să se respecte normele de distanțare socială în centrul de examinare.
Vă reamintim faptul că, în data de 19 mai a.c., a fost reluată și activitatea de programare a candidaților la proba practică (traseu), care, începând de astăzi, se desfășoară în condiții de siguranță.
„Ne bucură faptul că, pas cu pas, reușim să intrăm în normalitate. După ce am reușit să revenim la examinarea practică, iată că, peste două săptămâni, vom putea avea și proba teoretică pentru constănțeni. În cadrul serviciului, ne-am luat toate măsurile de siguranță, personalul nostru este foarte bine instruit și, sunt convins de faptul că reluarea probei teoretice se va face fără probleme”, a declarat comisar-șef Liviu-Ionuț VÎRȘĂ, șeful SPCRPCÎV Constanța.
Activitățile de lucru cu publicul la ghișeu se vor desfășura EXCLUSIV pe baza unei programări online, realizată prin platforma disponibilă pe www.drpciv.ro.