Filme și spectacole de dans și muzică, în fiecare seară de joi la malul mării

Asociația Culturală Talent-Art Contanța invită constănțenii să petreacă serile de joi într-un mod inedit, prin vizionarea de filme și participarea la spectacole de dans și muzică.

Filme și spectacole de dans și muzică, în fiecare seară de joi la malul mării


Direcția de Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, împreună cu Asociația Talent-Art Constanța, vă invită la „Dancing with the stars”. Aveți ocazia să petreceți serile de joi într-un mod inedit, prin vizionarea de filme și participarea la spectacole de dans și muzică.

Proiectul este finanțat de Primăria  Constanța, iar participarea la spectacole și filme este gratuită. Locul de desfășurare este plaja Reyna din cartierul Faleză Nord. 
În perioada 14 iulie – 1 septembrie, proiectul „Dancing with the stars” oferă 8 spectacole inedite, care îmbină o serie de filme consacrate cu momente de dans binecunoscute reprezentând modul perfect de petrecere a timpului liber, indiferent de vârstă.
Fiecare seară de spectacol va fi deschisă de momente de dans oferite de trupa constanțeană “Total Dance Show” precum: The Oscar Show, Tango Show, Great Gatsby Show, Streetdance Show, Cabaret Show, Luxurya Show, spectacol de dansuri tradiționale grecești oferit de Ansamblul ELPIS Constanta, dar și un concert al trupei NADA. 
Fiecare moment artistic va fi precedat de proiecția unor filme memorabile, multe dintre ele câștigătoare de premii OSCAR precum: A Star is Born, Take the Lead, Great Gatsby, Step Up Revolution, Zorba the Greek, Chicago, Burlesque, Bohemian Rhapsody.
Publicul constănțean va putea asista la demonstrațiile de dans și va putea lua parte la mișcare pe durata de desfășurare a acestora. De asemenea, vizionarea filmelor se va face pe cel mai mare ecran de proiecție de pe o plajă din România, realizat în anul 2021 pe o suprafață de 120 mp.