Filmulețe cu soldații ruși care fură o cadă și găinile ucrainenilor

Noile filmulețe filmate din dronă cu jafurile făcute de trupele ruse in Ucraina nu contenesc să șocheze. Sărăcia din Rusia și nivelul moral al celor trimiși în prima linie îi determină pe aceștia să fure tot ce găsesc.

Filmulețe cu soldații ruși care fură o cadă și găinile ucrainenilor


Noile filmulețe filmate din dronă cu jafurile făcute de trupele ruse în Ucraina nu contenesc să șocheze: se pare că sărăcia din Rusia și nivelul moral al celor trimiși în prima linie îi determină pe aceștia să fure tot ce găsesc în timp ce cotrobăie prin casele lăsate în urmă de refugiații ucraineni.

Cada furată nu a mai ajuns în Rusia; recent, forțele Ucrainei au localizat și pedepsit tâlharii ruși din regiunea Donetk, anunță Ukrinform.
„Întrunul dintre satele invadate, ocupanții erau ocupați să ‘vâneze’ păsările din gospodăriile civililor. După ce au împușcat o gâscă, jefuitorii au dus prada la una dintre case, unde au instalat un post de comandă și observare”, informează Serviciul Gărzii de Stat de Frontieră din Ucraina, pe marginea unui alt filmuleț în care câțiva militari ruși privesc cu poftă la găinile din curtea unor țărani ucraineni.


Grănicerii au transmis artileriștilor coordonatele obiectivului, respectiv casa unde se instalaseră găinarii, iar o baterie de tunuri Rapira a bombardat poziția trupelor de ocupație ale Kremlinului.
„Comandantul unității lor, care venise pentru o tratație, a fost eliminat împreună cu ocupanții criminali cu foc de artilerie”, au transmis militarii ucraineni.