George Simion huiduit în Timişoara: Gunoiule, mincinosule, manipulatorule, provocator nenorocit

Huiduieli la Timişoara unde liderul AUR, George Simion şi mai mulţi simpatizanţi s-au adunat în Piaţa Victoriei, miercuri seara, chiar când erau programate evenimente dedicate comemorării Revoluţiei.

George Simion huiduit în Timişoara: Gunoiule, mincinosule, manipulatorule, provocator nenorocit
Foto: opiniatimisoarei.ro


Huiduieli la Timişoara unde liderul AUR, George Simion şi mai mulţi simpatizanţi s-au adunat în Piaţa Victoriei, miercuri seara, chiar când erau programate evenimente dedicate comemorării Revoluţiei din Decembrie 89 în centru.

În timp ce Simion se adresă fanilor AUR, la un miting ad-hoc, mai mulţi timişoreni aflaţi în piaţă, între care şi câţiva revoluţionari, şi-au manifestat nemulţumirea faţă de prezenţa celor de la Alianţa pentru Unirea Romanilor, care au pus la cale întâlnirea chiar în fata Operei. Timişorenii au încercat să oprească discursul.
Aceasta în timp ce jandarmii au făcut un cordon între cele două tabere în încercarea de a preveni incidentele.

Gunoiule, mincinosule, manipulatorule!”, „Pentru ce am luptat în Revoluţia asta? Ruşine să vă fie, tâlharilor!”, „Nenorocitule!”, „Provocator nenorocit!„, s-a strigat din mulţime la adresa lui George Simion care şi-a continuat discursul.

Nu am altceva de făcut decât să stăm alături de oamenii oneşti. Vă mulţumesc, oameni de bună credinţă! Noi suntem AUR, suntem pe drumul drept, ne bazăm pe fiecare dintre voi, rămânem aşa cum ne cunoaştem de 15 ani. Vin la Timişoara an de an pentru a marca Revoluţia„, a spus George Simion, care însoţit de simpatizanţi a plecat mai apoi spre Catedrala Mitropolitană pentru a aprinde candele.
Potrivit opiniatimisoara.ro, organizatorii mitingului ad-hoc AUR au îndemnat oamenii din Timişoara să participe în 22 decembrie, la Bucureşti, la comemorarea eroilor Revoluţiei de la Popeşti Leordeni, locul în care a fost aruncată cenuşa martirilor arşi la crematoriul din Capitala în acele zile ale lui 1989.