Grindeanu crede că se vor îndeplini jaloanele din PNRR cu termen 31 martie

Guvernul va îndeplini jaloanele din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) prevăzute pentru primul trimestru al anului, a afirmat, miercuri, vicepremierul Sorin Grindeanu.

Grindeanu crede că se vor îndeplini jaloanele din PNRR cu termen 31 martie


Guvernul va îndeplini jaloanele din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) prevăzute pentru primul trimestru al anului, a afirmat, miercuri, vicepremierul Sorin Grindeanu, care a adăugat că acest lucru este valabil pentru toate ministerele, indiferent de apartenenţa politică a conducătorilor acestora.

"Eu aş discuta în ansamblu toată chestiunea şi nu aş splita lucrurile între ministere PNL, UDMR sau PSD. Ne dorim cu toţii, şi se va întâmpla lucrul aceasta, oricâtă panică se încearcă a fi indusă, ca jaloanele care sunt prevăzute pe primul trimestru al anului 2022 să fie atinse, aşa cum s-a încercat la sfârşitul anului trecut, când am avut şi bugetul de stat, s-a format Guvernul... S-au atins toate jaloanele şi la sfârşitul anului trecut. Aşa se vor atinge şi jaloanele pe primul trimestru. Adică nu aş împărţi. Lucrurile acestea sunt valabile pentru toţi miniştrii, indiferent de apartenenţa politică. În ceea ce priveşte Ministerul Transporturilor, pe trimestrul întâi nu avem borne. Pe trimestrul al doilea şi în partea a doua a anului, da", a precizat Grindeanu, într-o conferinţă de presă, la Palatul Victoria.