Horia Tecău merge mai departe la Wimbledon

Horia Tecău-Jean-Julien Rojer a câştigat meciul din primul tur al probei de dublu perechea Henri Kontinen-Jarkko Nieminen

Horia Tecău merge mai departe la Wimbledon


Tenismenul constănţean Horia Tecău a debutat cu dreptul la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Şlem al anului. Alături de olandezul Jean-Julien Rojer, Tecău a câştigat meciul din primul tur al probei de dublu masculin, trecând de cuplul finlandez Henri Kontinen / Jarkko Nieminen, cu 7-6, 6-4, 7-6.

Partida a durat două ore şi cinci minute, iar, în turul secund, Tecău şi Rojer, care alcătuiesc perechea cap de serie numărul 11, se vor duela cu Feliciano Lopez (Spania) şi Jurgen Melzer (Austria).
În celălalt meci, Perechea alcătuită din românul Florin Mergea și croatul Marin Draganja a fost eliminată în primul tur al turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al anului, Cei doi au cedat greu în fața spaniolilor Marcel Granollers-Marc Lopez, cei care i-au oprit și din cursa spre finala de la Roland Garros. A fost 6-7, 6-1, 6-2, 3-6, 6-1 pentru favoriții numărul șase. Partida a durat 2 ore și 45 de minute.
Pentru disputarea primului tur la Wimbledon, Mergea și Draganja își vor împărți un cec de 8.500 lire sterline.