Iohannis atac la PSD: Când a început epidemia, rezervele României au fost goale. Folosesc nenorocirea pentru câștig

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că la începutul epidemiei rezervele României au fost goale, că în Parlament a avut loc un spectacol sinistru

Iohannis atac la PSD: Când a început epidemia, rezervele României au fost goale. Folosesc nenorocirea pentru câștig


Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că la începutul epidemiei rezervele României au fost goale, că în Parlament a avut loc un spectacol sinistru, instrumentat de aceiaşi politicieni care şi înainte de criză au avut un comportament demagogic.

Nu toţi politicienii au dorit să fie de partea care se ocupă de îngrădirea epidemiei, de partea care se ocupă de români. Avem un contraexemplu mare cât Casa Poporului, este Parlamentul şi modul în care unele partide şi unii lideri au înţeles să folosească această nenorocire pentru câştigul lor electoral în această perioadă critică. Am văzut un spectacol ciudat, sinistru, un festival deplorabil instrumentat de aceiaşi politicieni care şi înainte de criză au avut un comportament destul de nociv şi demagogic. Oamenii care au lăsat România fără bani, banii românilor au fost risipiţi de guvernele pesediste, în loc să fie investiţi acolo unde aduceau un câştig pentru toată ţara. Este trist ca după ani şi ani de guverne pesediste să ne găsim în situaţia să facem faţă unei epidemii groaznice cu vistieria aproape goală şi tot aceiaşi pesedişti să strige în Parlament că Guvernul şi preşedintele nu fac ce trebuie. E ceva jalnic şi, în plus, vin aproape zilnic cu iniţiative care de care mai populiste. Vor să ofere tot pentru că, nu-i aşa, nu dau de la ei. Acești politicieni compromit viitorul întregii națiunii. Eu nu voi tolera așa ceva”, a declarat Klaus Iohannis.