Klaus Iohannis, alături de prima doamnă la slujba de Înviere în Piața Mare din Sibiu

Președintele Klaus Iohannis, a participat sâmbătă la Slujba de Înviere la Biserica Catolică din Piața Mare din Sibiu. Însoțit de soția sa, Carmen Iohannis, șeful Statului le-a urat Sărbători binecuvântate.

Klaus Iohannis, alături de prima doamnă la slujba de Înviere în Piața Mare din Sibiu
Foto: Răzvan NEGRU


Președintele României, Klaus Iohannis, a participat sâmbătă seara la Slujba de Înviere la Biserica Catolică din Piața Mare din Sibiu. Însoțit de soția sa, Carmen Iohannis, șeful Statului le-a urat Sărbători binecuvântate tuturor celor care sărbătoresc Paștile în aceste zile.

"Tuturor creștinilor care acum serbează Învierea Domnului le doresc sărbători binecuvântate, Hristos a Înviat! La Mulți Ani!”, a declarat Klaus Iohannis înainte de a intra în biserica din Piața Mare din Sibiu, acolo unde participă la slujba de Înviere. 

Este o tradiție ca președintele Klaus Iohannis să participe la slujba de Înviere de la Sibiu. Președintele nu a lipsit de la slujba de Înviere decât anul trecut când slujbele religioase nu s-au putut oficia cu public din cauza restricțiilor impuse în contexxtul pandemiei de coronavirus.