Lucian Lungoci nu demisionează de la R.A.J.D.P Constanța. Lungoci: Intru în concediu fără plată!

Lucian Lungoci, administrator special al R.A.J.D.P Constanţa, a susţinut miercuri, 4 noiembrie, o conferință de presă online, Acesta a prezentat raportului de activitate în perioada 2016-2020.

Lucian Lungoci nu demisionează de la R.A.J.D.P Constanța. Lungoci: Intru în concediu fără plată!


Lucian Lungoci, administrator special al R.A.J.D.P Constanţa, a susţinut miercuri, 4 noiembrie, o conferință de presă online, urmată de o sesiune de întrebări. Motivul organizării acestei conferinţe a fost prezentarea raportului de activitate în perioada 2016-2020.

"Acum a venit momentul evaluării pentru judeţul Constanţa si e normal să-mi prezint raportul. Sunt administrator special al regiei din septembrie 2016. Au trecut 4 ani şi este normal să vă prezint tot ceea ce s-a realizat de această insituţie. Septembrie 2016 a fost un moment dificil pentru R.A.J.D.P. şi o provocare pentru mine, un moment în care mi-am asumat că voi face tot ce e posibil pentru a scoate instituţia din impas.
Până în momentul de faţă nu am avut nicio discuţie cu noua conducere a Consiliului Judeţean", a declarat Lucian Lungoci.
Lucian Lungoci spune că nu intenționează să demisioneze din funcție, dar va intra în concediu fără plată, începând cu data de 6 noiembrie, pentru a participa la campania electorală.
„Nu îmi dau demisia. Eu doar voi transmite raportul RAJDPP. Iar, începând cu 6 noiembrie, pe toată perioada campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, îmi voi lua concediu fără plată”, a precizat Lucian Lungoci.
Acesta mai spune că, la momentul în care a preluat conducerea regiei în anul 2016, instituţia se afla în proces de insolvenţă şi avea peste 61 de milioane de lei datorii, iar, în prezent, mai sunt doar 14 milioane de lei, pentru care există prevăzuţi bani, iar în conturi este suma depozitată de 6,9 milioane de lei.
Lungoci candidează la Camera Deputaților din partea PSD Constanța, fiind pe locul trei pe listă. Acesta a fost numit administrator special al RAJDP de către fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.