Marea a luat trei vieți în week-end. Tânărul de 19 ani dispărut în valuri la Constinești, a decedat

Marea, atât de aglomerată în acest weekend, îşi ia tributul atunci când există neatentie. Tânărul de 19 ani a fost luat de valuri în Costineşti, care din păcate, a decedat

Marea a luat trei vieți în week-end. Tânărul de 19 ani dispărut în valuri la Constinești, a decedat


Marea, atât de aglomerată în acest weekend, îşi ia tributul atunci când există neatentie! Un copil şi un bărbat au murit înecaţi la Mamaia şi Constanţa, iar un tânărul de 19 ani a fost luat de valuri în staţiunea Costineşti! Din păcate, în ciuda eforturilor susținute depuse de medici, bărbatul a fost declarat decedat.

S-a dat alarma duminică după-amaiză şi în Costinești după ce un tânăr de 19 ani din Călărași a dispărut în valuri. Salavamarii au fost nevoiți să apeleze la Inspectoratul pentru Situații de Urgență pentru a-l căuta pe turist. Ore întregi a durat operațiunea însă nici urmă de tânăr. Steagul galben a fost arborat iar curenții puternici cel mai probabil l-au purtat în larg.
"Am fost solicitați să intervenim în cazul unui tânăr de 19 ani, dispărut în mare, în stațiunea Costinești. Elicopterul SMURD, scafandrii din cadrul inspectoratului și două ambarcațiuni de la Garda de Coastă și ARSVOM acționează în căutarea persoanei", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Ana Stoica.
Băiatul a fost găsit și scos de scafandrii. Este resuscitat. La faţa locului, se află un echipaj SMURD B, SAJ C şi un elicopter. 
Acum trei zile, Mario a intrat în apă alături de alți 3 prieteni deși steagul galben era arborat. Curenții l-au tras către larg pe copilul de 13 ani. Același lucru s-a întâmplat cu un alt băiat de 14 ani. Salvamarii au reușit să-l salveze doar pe cel din urmă, iar Mario a fost pur și simplu înghițit de valuri. Ceilalți doi minori care se aflau în apă ai ieșit singuri la mal.
Momente dramatice s-au scurs și în dreptul plajei Modern din Constanța! Un bărbat de 67 de ani a fost scos inconștient din apă și a murit în cele din urmă în ambulanță.