Tânăr de 19 ani din Călărași este căutat în mare, la Costinești

Un tânăr de 19 ani care a dispărut în mare, duminică după-amiază, în stațiunea Costinești, este cautat de elicopterul SMURD, dar și de ambarcațiuni de la ISU Dobrogea

Tânăr de 19 ani din Călărași este căutat în mare, la Costinești


Salvatorii constănțeni au fost solicitați încă o dată pentru găsirea unei persoane dispărută în mare. Un tânăr de 19 ani care a dispărut în mare, duminică după-amiază, în stațiunea Costinești, este cautat de elicopterul SMURD, dar și de ambarcațiuni de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgență (ISU) Dobrogea, de la Garda de Coastă și de la Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM). 

Tânărul a intrat să facă o baie cu o prietenă, care aceasta din urmă a reușit să iasă la mal și a alertat salvamarii.
Salvamarii au declanșat operațiunile de căutări, iar în sprijinul acestora au venit scafandrii și un elicopter SMURD care survolează. Băiatul este din județul Călărași.
"Am fost solicitați să intervenim în cazul unui tânăr de 19 ani, dispărut în mare, în stațiunea Costinești. Elicopterul SMURD, scafandrii din cadrul inspectoratului și două ambarcațiuni de la Garda de Coastă și ARSVOM acționează în căutarea persoanei", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Ana Stoica.
Băiatul a fost găsit și scos de scafandrii. Este resuscitat. La faţa locului, se află un echipaj SMURD B, SAJ C şi un elicopter.

Vom reveni...