Pompierii au scos din flăcări un bărbat şi o femeie, unde au luat foc două imobile în KM 4-5 din Constanța

Un incendiu violent a izbucnit la una dintre casele situate pe Şoseaua Mangaliei, din Constanţa. Fumul dens se poate vedea de la distanţă.

Pompierii au scos din flăcări un bărbat şi o femeie, unde au luat foc două imobile în KM 4-5 din Constanța


Un incendiu violent a izbucnit la una dintre casele situate pe Şoseaua Mangaliei, din Constanţa. Fumul dens se poate vedea de la distanţă. Militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină în municipiul Constanța, pe strada Iederii, nr. 23, unde au luat foc două case.

Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, au fost cuprinse de flăcări două case. Intervin patru autospeciale de stingere, o autoscară şi un echipaj Smurd.
Din primele informaţii reiese că sunt două victime. "Au fost scoase din incendiu două persoane, o femeie şi un bărbat. Deocamdată, nu avem informaţii cu privire la starea acestora", au transmis reprezentanţii ISU.

„În jurul orei 19, am fost solicitaţi, prin apel la 112, să intervenim pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la două case în Constanţa, În aproximativ o oră incendiul a fost lichidat“, au transmis reprezentanţii ISU. 
Două victime au fost scoase din casele cuprinse de flăcări de pompieri, un bărbat de 65 de ani, care prezenta leziuni pe 25 la sută din suprafața corpului și arsuri ale căilor respiratorii, și o femeie de 60 de ani, intoxicată cu fum și gaze, acestea primind imediat asistență medicală. Cauza probabilă a incendiului urmează a fi stabilită. 
„Din imobil au fost extrase două victime, o femeie și un bărbat. Femeia a fost evaluată medical la faţa locului, iar apoi a refuzat transportul la spital. Bărbatul, care prezenta arsuri pe suprafaţa corpului, a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă şi transportat la Spitalul Județean Constanța, acesta fiind inconştient”, au mai precizat sursele citate.
La faţa locului au fost şi 2 pompieri aflaţi în timpul liber, care au văzut incendiul şi au intervenit rapid, ei fiind, practic, primii care au ajuns la incendiu şi au scos cele 2 victime din flăcări, au mai transmis reprezentanţii ISU Dobrogea.