Simion: Vrem demisia lui Vlad Voiculescu. Premierul Cîțu este slab, dar o să-l dea AUR afară

Câteva zeci de susținători AUR au ieșit marți seara să protesteze în fața Ministerului Sănătății, cerând demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Simion: Vrem demisia lui Vlad Voiculescu. Premierul Cîțu este slab, dar o să-l dea AUR afară


Câteva zeci de susținători AUR au ieșit marți seara să protesteze în fața Ministerului Sănătății, cerând demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, după tragedia de la Spitalul Victor Babes din Capitala. Printre protestatari se află parlamentari AUR și liderul partidului, George Simion.

Liderul AUR, George Simion a încercat să intre în clădirea ministerului însă a fost oprit. Un jandarm l-a anunțat că responsabili din minister vor coborâ pentru a discuta cu protestatarii.
George Simion: ”Cerem de două luni şi jumătate, de la 'Matei Balş' încoace, demisia lui Vlad Voiculescu, a lui Raed Arafat. Vlad Voiculescu a promis atunci că va întreprinde măsuri ca românii să nu mai moară de vii în spitale. Avem accident după accident, scuze după scuze. Am venit ca să nu ne mai acuze nimeni, respectând distanța, purtând mască, suntem sub o sută, pentru a arăta că folosim toate pârghiile necesare ca Vlad Voiculescu să plece. Noi vrem ca spitalele să nu mai fie împărțite în spitale COVID și non-COVID. E un genocid care se întâmplă. Vrem demisia lui Vlad Voiculescu, nu o să cedăm. Premierul Cîțu este slab, din acest motiv nu îl dă afară. Dar o să-l dea AUR afară. Vrem să fie lăsate spitalele cu circuite normale, în funcţie de specializări. (...) Vrem să funcţioneze în continuare Spitalul Foişor, vrem demisia lui Vlad Voiculescu şi nu o să cedăm.", a declarat George Simion la Antena 3.
Alianța pentru Unirea Românilor anunțase că va protesta marți în fața Ministerului Sănătății, ”în legătură cu lipsa de răspundere politică de care dau dovadă ministrul Vlad Voiculescu și șeful DSU Raed Arafat în contextul tragediilor recente petrecute în sistemul de sănătate”.