Incendiu puternic la magazinul Prosper din București. A fost emisă o avertizare RO-ALERT

Un incendiu puternic a izbucnit la magazinul Prosper din București. Autoritățile au trimis și mesajul Ro-Alert, având în vedere degajările mari de fum semnalate în zonă.

Incendiu puternic la magazinul Prosper din București.  A fost emisă o avertizare RO-ALERT


Un incendiu puternic a izbucnit la magazinul Prosper din București. Autoritățile au trimis și mesajul Ro-Alert, având în vedere degajările mari de fum semnalate în zonă. Nu sunt raportate victime, oamenii din magazin fiind evacuați.

ACTUALIZARE 17:33 Incendiul s-a extins rapid, acoperișul clădirii de pe Calea Septembrie s-a prăbușit, iar bucăți din acesta cad pe trotuară și pe bulevard. Pompieri au mutat autospecialele. Un fum negru dens se răspândește în zonă. A fost lansat un mesaj RO-ALERT care le recomanda cetățenilor să evite zona. Circulația în zonă a fost închisă iar Traficul a fost deviat.

La fața locului intervin pompieri cu 11 autospeciale de stingere, 4 autoscări și două echipaje SMURD.

„Sunt degajări mari de fum influențate de vântul puternic, motiv pentru care le solicităm locuitorilor din zonă închiderea ferestrelor", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile.

A fost emisă o avertizare RO-ALERT în urma incendiului de la magazinul Prosper.  

Avertizarea RO-ALERT referitoare la incendiul puternic de la centrul comercial Prosper din sectorul 5 a bruiat conferința de presă susținută la Cotroceni de președintele Klaus Iohannis și președintele Poloniei, Andrzej Duda.