Fum gros la ATI, la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală. Pacienții, evacuați

Un salon de Terapie Intensivă al Spitalului ”Sfântul Pantelimon” din Capitală s-a umplut de fum, duminică. Pacienții au fost evacuați.

Fum gros la ATI, la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală. Pacienții, evacuați
Foto: Digi24


Un salon de Terapie Intensivă al Spitalului ”Sfântul Pantelimon” din Capitală s-a umplut de fum, duminică. Pacienții au fost evacuați. Incidentul are loc la doar două zile după ce un incendiu ce a cuprins o clădire a Institutului ”Matei Balș”, tot din București, s-a soldat cu moartea a șapte pacienți COVID-19.

„La Secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din București, în această seară, în jurul orei 20:15, un tub de neon dintr-un salon s-a ars cu o degajare minoră de fum fără flacără. Preventiv, cei doi pacienți au fost mutați în alt salon pentru a se schimba tubul de neon. Nicio persoană nu a suferit de pe urma incidentului”, a transmis, ulterior, Spitalul ”Sfântul Pantelimon”.
Doi pacienţi ai Spitalului "Sfântul Pantelimon" din Capitală au fost mutaţi "preventiv" duminică seara de la Secţia de Terapie Intensivă în alt salon în urma unui arderii unui tub de neon, au anunţat reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.
"La Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului 'Sfântul Pantelimon' din Bucureşti, în această seară, în jurul orei 20,15, un tub de neon dintr-un salon s-a ars cu o degajare minoră de fum fără flacără. Preventiv, cei doi pacienţi au fost mutaţi în alt salon pentru a se schimba tubul de neon. Nicio persoană nu a suferit de pe urma incidentului", informează Ministerul Sănătăţi.