Grav accident rutier la intrarea în Topraisar. O persoană a decedat

Un accident rutier s-a produs, luni seara, la intrare în localitatea Topraisar, județul Constanța. Accidentul s-a soldat cu trei victime, una decedată, a doua victimă este inconștiență și a treia este conștientă.

Grav accident rutier la intrarea în Topraisar. O persoană a decedat


Un grav accident rutier s-a produs, luni seara, la intrare în localitatea Topraisar, județul Constanța. Accidentul s-a soldat cu trei victime, una decedată, una inconștiență și una conștientă.

Persoana decedată avea 29 de ani și era din județul Hunedoara. El se afla în autoturism alte două persoane din județul Constanța de 20 și 50 de ani. Se pare că accidentul s-a petrecut din cauza neadaptării vitezei la condițiile de carosabil umed.
„La accidentul rutier petrecut la Topraisar au intervenit pompierii Stației Tuzla cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanta SMURD B dar și două echipaje medicale SAJ. La fața locului au fost găsite 3 victime încarcerate în cele două autoturisme implicate în accident. Au extras persoanele, două dintre acestea au fost transportate la spital. Cea de-a treia prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicii declarând decesul acesteia”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anca Chiriță.