Institutul Cantacuzino lansează pe piaţă imunomodulatorul Orostim-HV

Institutul Cantacuzino lansează miercuri, pe piaţă imunomodulatorul Orostim-HV, un produs cu proprietăţi antioxidante şi de stimulare a imunităţii.

Institutul Cantacuzino lansează pe piaţă imunomodulatorul Orostim-HV


Institutul Cantacuzino lansează miercuri pe piaţă imunomodulatorul Orostim-HV, un produs cu proprietăţi antioxidante şi de stimulare a imunităţii.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Apărării Naţionale (MApN), Orostim-HV este un supliment alimentar care conţine o combinaţie dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene şi o pulbere de extract de orz verde. Acesta are proprietăţi antioxidante şi de stimulare a imunităţii, determinând creşterea rezistenţei organismului la infecţii.
Colonelul dr. Florin Oancea, directorul institutului, a precizat că este vorba despre un supliment alimentar obținut din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde.
”Are proprietăți antioxidante și de stimularea imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții, în special la infecții ale tractului respirator superior. OROSTIM HV se administrează în perioade cu risc de apariției acestor infecții respiratorii”, a precizat dr. Oancea, conform Mediafax. 
”Va fi comercializat atât pentru copii, cu flacoane de 10 sau 30 de capsule, la un preț de 25 sau de 60 de lei, precum și forma pentru adulți, la un preț de 30 de lei și 80 de lei. Tratamentul este de 10 zile, trei luni consecutiv”, mai a spus directorul Institutului Cantacuzino. 
Produsul va putea fi cumpărat începând cu data de 2 decembrie, de la punctul de vânzare al Institutului.