Diana Șoșoacă a sunat la 112 pentru că nu poate intra în Ministerul Sănătății

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă a sunat la 112 pentru că nu poate intra în Ministerul Sănătății. Aceasta a chemat un echipaj de Poliție.

Diana Șoșoacă a sunat la 112 pentru că nu poate intra în Ministerul Sănătății


Diana Șoșoacă, senator AUR, s-a alăturat protestatarilor revoltați de tragedia de la Institutul Matei Balș, soldată cu șapte morți.

Senatoarea AUR, ajunsă la Ministerul Sănătății, a încercat să intre în instituție și s-a trezit cu ușile închise. La scurt timp, a sunat la 112 și a chemat un echipaj de poliție. 
"L-am sunat pe Voiculescu, văd că nu vrea să răspundă. Noi nu plecăm de aici. Avem o astfel de situație și tu nu ai o comisie de urgență care să lucreze în Ministerul Sănătății? Cum e posibil așa ceva? Acum vreau să sun la 112″, a spus Diana Șoșoacă.
"Mă aflu în fața Ministerului Sănătății și nu mi se deschide, deși au obligația să deschidă unui demnitar. Jandarmii țin ușa închisă. Jandarmii nu au dreptul să țină un demnitar în fața ușii!", le-a spus Diana Șoșoacă celor de la 112.
"Vine un echipaj acum, aici", a spus Diana Șoșoacă.
Diana Șoșoacă nu a putut intra în Minister
"Trebuie să reușim să intrăm, altfel le mai fac o plângere penală. Decât să intre toată lumea în Minister, nu mai bine intru eu să vorbesc cu ei? E închisă ușa", a spus Diana Șoșoacă, după ce a forțat ușa Ministerului Sănătății. 
Jurnalist: Vă asumați să fiți arestată?
"Nu au cum să mă aresteze!", a completat ea.
Ulterior, senatoarea AUR a spus că va face plângere penală pentru că nu a putut să intre în instituție.
„Lui Raed Arafat îi voi cere mai multe lucruri, nu doar demisia. El deține o parte a adevărului”.