Simion: Preşedintele acestei republici este plecat la schi. Își bat joc de tot ce înseamnă România

Partidul AUR a organizat un protest la sediul Ministerului Sănătăţii. Principala revendicare a protestatarilor este demisia actualului ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu

Simion: Preşedintele acestei republici este plecat la schi. Își bat joc de tot ce înseamnă România


Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor a organizat, sâmbătă, un protest la sediul Ministerului Sănătăţii. La eveniment au participat zeci de persoane, având steaguri şi vuvuzele, fiind scandate lozinci precum "Demisia!", "Jos Guvernul!", "Ruşine să vă fie!" sau "Ieşiţi din casă, dacă vă pasă!". Principala revendicare a protestatarilor este demisia actualului ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

"Am venit astăzi, în faţa Ministerului Sănătăţii, pentru a spune stop batjocurii din ţara noastră. Ne-au condus toţi: PSD, PNL, USR. Sunt aceeaşi gaşcă care fură banii de la sănătate, care fură banii de la educaţie, care fură banii pentru autostrăzi, care ne omoară cu zile de 31 de ani. De ce nimeni nu a organizat un protest imediat după incendiu? Pentru că în România se iese la protest doar la comandă. Acum trei luni, acest ministru cerea demisii şi cerea măsuri de urgenţă. De o lună, este ministru, a luat urgent acele măsuri? Nu am văzut, după cum nu am văzut să fie contestat cel care supervizează toate achiziţiile din domeniul sănătăţii - Raed Arafat. (...) Or să ne omoare pe toţi, trebuie să ieşim în stradă, toţi românii. Vlad Voiculescu vrea să privatizeze ce a mai rămas de privatizat. Or să ne omoare pe toţi, trebuie să ieşim în stradă, toţi românii. La 24 de ore de la această tragedie, nu vedem nicio demisie. (...) Preşedintele acestei republici este plecat la schi", a declarat liderul AUR, George Simion.
La finalul dialogului, liderul formațiunii, George Simion, a declarat că ar trebui introdusă starea de urgență.
„Să înțeleagă toată lumea că suntem într-o situație de urgență acum. Trebuie declarată starea de urgență. Cu adevărat este o stare de urgență. Trebuie să trecem peste iarnă cu aceste spitale, în condițiile în care le știm cu toții. Noi am venit cu o propunere: cei de la Ministerul Apărării să ofere generatoarele către spitale pentru că există un surplus de energie consumată în perioada asta”, a declarat George Simion, potrivit B1 TV.