Șoferi beți și drogați prinși de polițiștii rutieri constănțeni în minivacanța de Rusalii

În perioada minivacanței de Rusalii, polițiștii rutieri constănțeni s-au aflat la datorie pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere

Șoferi beți și drogați prinși de polițiștii rutieri constănțeni în minivacanța de Rusalii


În perioada minivacanței de Rusalii, polițiștii rutieri constănțeni s-au aflat la datorie pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool sau a altor substanțe, precum și pentru fluidizarea traficului rutier. 

Au fost organizate dispozitive rutiere pentru fluidizarea traficului pe DN 39, în localitățile Agigea, Eforie Nord și Vama Veche, precum și în municipiile Constanța și Mangalia. 
În perioada 5-8 iunie a.c., polițiștii rutieri au constatat 18 infracțiuni la regimul rutier, dintre care 11 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice si una pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive. 
În perioada 5-7 iunie a.c., pe arterele rutiere din zona de competență a I.P.J. Constanța nu au fost înregistrate accidente rutiere grave. 
În perioada menționată au fost înregistrate 7 accidente rutiere ușoare, cu 5 mai puține față de aceeași perioadă calendaristică a anului trecut și cu 6 mai puține față de perioada minivacanței de Rusalii din anul 2019, în care s-a produs și un accident rutier grav.